Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki bulimiás/~v...

Van itt valaki aki bulimiás/~volt, karácsonykor, hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Kb.2hónapja vagyok bulimiás vagy ednosos igaziból nem tudom biztosan. Lényeg a lényeg hogy elkezdtem aggódnia karácsony miatt, mármint ott muszáj lesz ennem és ha akkor rámjön a hányás az egész familia előtt akkor hogy oldjam meg hogx senki ne vegye észre meg stb...értitek...Segítsetek légyszi:oo

(+ilyen nagyon hülye vagy.meg stb.leszúró válaszokkal nem.megyek semmire szoval azt mellőzük lécci :/) kösziii

2014. dec. 2. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye, beteg vagy. Fordulj orvoshoz! Segítségre van szükséged!
2014. dec. 2. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Tényleg fordulj orvoshoz, máshogy nem gyógyulsz meg.

Remélem más nem fog itt neked tippeket adni a saját érdekedben.

2014. dec. 2. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

1. ORVOS, mert meghalsz

2. én voltam, és képzeld, karácsonykor nem zabáltam teli magam, ennyi a titok, így hánynom sem kellett

3. a karácsony nem = a mértéktelen evéssel

2014. dec. 2. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
De én nem eszek annyit mint egy bulimias csak ha eszek akkor kihányom. És most már ha akarom ha nem, kijön!! Nem a mértéktelen evéssel van a baj!!!!
2014. dec. 2. 19:00
 5/5 anonim válasza:

En peldaul keves evessel es hashajtoval csinaltam

De ezt probald meg lekuzdeni vagy orvos segitsegevel vagy magadban rakj rendet mert csak rossz vege lehet:\

2014. dec. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!