Azért nem fogyok mert bulímiás vagyok?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve az vagyok és nem változott azóta a súlyom, nem is sportoltam semmit, csak mostanában kezdtem el futni és táncolni de nem fogyok hiába ha a nagy bezabálások mellett a többi étkezésem egészséges. Most hogy ezt leírtam elég bugyuta a sztori mert természetesen emiatt nem tudok fogyni és tisztában vagyok vele, hogy soha nem fogok tudni fogyni ha nem hagyom abba a zabálás-hányás-t. Csak persze nehéz, de már járok pszichológushoz. De jó most megválaszoltam magamnak a kérdést, na mindegy:)2014. márc. 23. 13:15
1/4 anonim válasza:
Ha bulémiás vagy, az ugye azt jelenti, hogy egy evési roham után az egész kaját kihányod, azért, mert bűntudatot érzel. Kezdjük azzal akkor, hogy a bulémiásoknak erős testképzavara van. Ebből tehát rögtön következik, hogy valószínűleg neked bem hogy neked egy dekát sem kéne fogynod. Ebben szinte biztos vagyok. Milyen magas vagy és hány kg?
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok...bocsi a helyesírásért.
3/4 A kérdező kommentje:
173cm és 71kg, lötyög mindenem, nagyon undorító, van rajtam felesleg:| annyira úgy érzem, hogy sajnáltatom magam de tényleg olyan nehéz ez az egész:|
2014. márc. 23. 18:03
4/4 anonim válasza:
Sportolj, löttyedtség ellen az a legjobb, ha van rajtad izom, és úgy alapból nagyobb lesz a szervezeted energiaigénye, így ehetsz többet. Pszichológus jó választás volt, járj rendszeresen, hogy a fejedet rendbe tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!