Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap tornazom miert...

Ha minden nap tornazom miert nem fogyok le?

Figyelt kérdés
2014. márc. 9. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az étrendedben keresendő a hiba.
2014. márc. 9. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Tornázás mellett is lehet hízni, azzal csak pár száz kcal-t égetsz el, enni meg ugye nem nehéz akár több ezer kalóriával többet, mint ami szükséges. Bizonyára az étrend nincs rendben, ami ha jól van összerakva még tornázni se kell a fogyáshoz
2014. márc. 10. 03:17
 3/11 VWXYZZS ***** válasza:
Leírták már előttem de, hogy tudatosítsam benned leírom még egyszer: szarul eszel. Ennyi a titok.
2014. márc. 10. 06:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Mióta tornázol, mennyit, mit, mit eszel? Ezek lényeges információt szolgáltatnának.
2014. márc. 10. 07:51
 5/11 A kérdező kommentje:

2 éve. Eszek mindent ma pl reggeli bacon zsemle kifli kola tea ebed hal krumplival vacsi hambi lesz most uzsira bacon almas tasi es torta.

Igen az igaz sokat eszek akkor meg miert nem hizom erdekes ez?

Az nem derult ki a kerdesembol hogy regen is zabaltam meg se hiztam. Es gondoltam megiscsak ha sportolok majd fogyok de nem. Kajarol nem mondok le mert nem vagyok kover. Csak furcsallom hogy nem fogyok el. Mert regebben zero mozgas sok kaja 60 kg most sok mozgas sok kaja 60 kg,

2014. márc. 10. 16:05
 6/11 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok amugy. Es akikkel edzek kb 50-56 kgok. Ugye a divat szrint nekem 50 kgnak kene lennem. De azert inkabb elvezni akarom az eletet enni is mg minden ertitek
2014. márc. 10. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:

60kg tökéletes neked, azt a 200 kalóriát simán visszaszedheted egy plusz kávéval, szval nem csodálkozom, hogy nem fogysz.

Egyébként szörnyű az étkezésed. Remélem nem a kórházban fogsz kikötni öreg korodra

2014. márc. 10. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább tedd össze a 2 kezed, hogy ilyen kajával nem vagy egy mázsa.
2014. márc. 10. 21:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen ennek örülk is, de érted a problámát hogy mikor nem volt smmi mozgas akkor is ugyanannyi kg voltam mint most napi sporttal? Ez egy picit nem fer ugy erzem. Mondjuk annyi hogy feszesebb vagyok de nem fogytam aztan a csajok meg meselik a szaunaban hogy igy ugy 50 meg 52 56 kgok
2014. márc. 10. 21:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy ugyanannyit eszel? Mert észre se veszed, de lehet, hogy becsúszik simán az a 200 kalória, amit elégettél... Mint említettem, egy hari innen, egy hari onnan, egy kávé, egy kicsit több sültkrumpli és már megint ott vagy, ahol a partszakad.
2014. márc. 11. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!