Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Mindennap...

Miért nem fogyok? Mindennap tornázom, keveset eszek.

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 77 kg Szülés alatt felszedtem 25 kilót, másfél év alatt lejött rólam 15 kiló. 60kg szeretnék lenni, de egyszerűen nem fogyok. Április elejétől kezdtem tornázni:mindennap Norbi 1000 kalóriás edzésével, heti 2x pedig a Cindy alakformálóval (súlyzós), és mindennap 100 felülés. Reggelire eszek rendesen(2 kicsi melegszendvics, ebédre kis adag, délután még egy kis uzsonna.) Látszik rajtam, hogy izmosodom, de kilóra csak 1 ment le 2 hónap alatt. Elkeserítő.
2010. máj. 26. 12:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
centiket is mérd meg, lehet karcsúsodtál 10 centit, de az izom miatt ez kilóban nem mutatkozik meg.
2010. máj. 26. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Azért, mert ez az "eszem mindenből egy kicsit" dolog egy hülyeség! Ha nincs jól kiszámolva a kalóriaigény, nem pörög az anyagcsere, nem kapnak az izmok megfelelő mennyiségű jó minőségű fehérjét, nincsenek többszörösen telítettlen zsírsavak, és a szénhidrátok nem jó minőségűek, valamint túl sok van belőlük, vagy rossz az időzítés, akkor nem fog a szervezet zsírt leadni!!!

Ez tudomány... a kocsimat sem úgy javítják, hogy valami kopog a motorban, akkor kicsit oldalba rúgjuk, aztán beverem az üveget, lecserélem az olajat,.... aztán nem értem, hogy miért kopog még mindig a motor... Érteni kell hozzá, és akkor az ember jól tudja csinálni...

Edző

2010. máj. 26. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:

12:50 edzőkém

[link]

2010. máj. 26. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

13.06 most komolyan vetted erre a fáradtságot? :D :D :D

Tudod azért írom mindig oda, mert sokszor jönnek a hülyeségek amiket néhányan itt-ott olvasnak... Ha odaírom, hogy ez a szakmám, akkor 10-ből 8-szor szerencsére elhiszik, hogy amit írok úgy van. Ez nekik is jó, és nekem is...

EDZŐ ;)

2010. máj. 26. 13:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, igaz, hogy sokfélét eszem egy nap. Főznöm kell a másfél éves kisfiamra, dolgozó páromra, sajnos idő hiányában nem tudok külön magamra is. Igyekszem odafigyelni, hogy kevés tésztafélét, cukrosat egyek. Akkor ennyire keveset ér, hogy mindennap majd' ájulásig edzem magam??
2010. máj. 26. 14:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Így van, szerintem a fogyás 80%-ban az evés 20%-ban a mozgás hatására van.
2010. máj. 26. 16:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Ahogy már írtam ez tudomány... ha egymásmellé állítok két olimpiai érmes síkfutót, majd az egyiknek a táplálkozását átalakítom a tiédre, és azt eszi majd amit most te, akkor nem, hogy érmes nem lesz, de elájul a második edzésen, és a helyezése kb. az 50. hely körül alakul majd... talán.

A szervezet elsősorban baromira nem zsírból nyeri az energiát... az izmokban, illetve a májban lévő glikogén tűnik el, utána jönnek csak a zsírok. De ha nincs megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitel, akkor az izmok nem bírják a terhelést. Ha a szénhidrátok nem jók akkor nem lesz energia, plussz nem fog a zsír eltűnni... Ne kifogásokat keress, hogy mire van időd és mire nincs, old meg! Párolni egy napi adag zöldséget 10 perc, kisütni egy rostonhúst 5 perc, főzni egy napi adag barna rizst is 10 perc. Szóval nem egy nagy idő, csak akarni kell. Ha ennyit nem szánsz rá, akkor nem értem, hogy az ájulásig edzésre, hogyan is van idő????? Te csak simán lusta vagy venni a fáradságot, hogy megtanulj táplálkozni, vagy egész egyszerűen nem tudsz lemondani néhány szemét kajáról...

2010. máj. 26. 18:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Délben edzek 1 órát, amikor a kisfiam alszik...igazad van, fogalmam se volt róla hogy is működnek ezek a dolgok. Ezért is kérdeztem itt meg, hátha segít valaki..nemtom miért kell egyből lecseszni. Sokan tanácsolták egyébként, hogy ehetek mindent ugyanúgy, csak kevesebbet és sokat mozogjak, hát én ezt betartottam, és megkérdeztem miért nem vált be. Ennyi. De megfogadom a tanácsod, odafigyelek milyen kaját viszek be, de tényleg nem egyszerű 3 embernek 3 félét kitalálni és megcsinálni, pláne anyagilag.
2010. máj. 26. 22:19
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Jaj Te,magadnak nem kell külön kaját főznöd,hisz Te nem vagy beteg,hogy diétás ételeket kelljen enni. Bármelyikőtök ételét eheted de csak keveset belőle .Keveset. Te jelenleg azért nem fogysz a torna ellenére mert még mindig sokat eszel .Egyszerűen sokat.Próbáld lecsökkenteni a napi kalóriabevitelt 1500 körülire és akkor ha tornázol ha nem beindul a fogyás.
2010. máj. 27. 05:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát Tudományos Edző Úr azt mondja az úgy nem működik:) Most keresek valami fogyi étrendet a neten...
2010. máj. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!