Ha mindennap megeszem ket szendvicset delben. Es negykor megeszem ket joghurtot gyumolcsel. Es nem tornazom csak akkor amikor raerek. Akkor mondjuk heti 3x mozgas akkor . Be indulhat a fogyas? Egy honap alatt le le lehet tole adni 5-4 kg-t?
Szénhidrátmentes étrenddel (Atkins, Norbi..stb.), éhezés nélkül, lelehet akár 10 kg-ot is adni 1 hónap alatt, tapasztalatból mondom.:)Bár egészségesebb ha csak havonta olyan 5-7 kilót fogysz (persze ez kezdősúlytól is függ).
Nekem például egy napi étrendem így nézett ki:
reggeli: melegszendvics(fogyi kenyérből, nem rossz ízű) és 1 alma joghurttal
ebéd: párolt káposzta(édesítővel elkészítve) és csirkemell
vacsora: valamilyen hideg kaja, pl:sonkatekercs, vagy egy finom saláta
A 3 étkezés között meg, ha esetleg éhes voltam sajtot, vagy valamilyen gyümölcsöt elrágtam.
A zöld tea az jó ötlet!
Szerintem semmikép, ne csak 1-2x egyél egy nap ha tudsz, mert leáll az anyagcseréd tőle, inkább naponta többször keveset.
Reggelizz is! Mindenképpen! Aztán egyél délben, 4kor, és mondjuk 6kor, de 6 után már ne. Mind a 4 alkalommal egyél, de ne annyit, h jóllakj, hanem h sose maradj éhes.
Jah, és ne szendvics meg joghurt, mert így lefogysz ugyan, éhen is halsz, de vissza is jön, ha abbahagyod.
Válts étrendet és ezt később is tartsd, ha szerencséd van meg is szereted. :)
Gomba, hal, fehér húsok, sok zöldség, gyümölcs, mind nagyon fontosak, csakúgy mint a tejtermékek, sajt, vagy joghurt, kefír...stb
Változatosan étkezz, és ha ráállsz egy idő után jól is fog esni, hogy egészségesen és változatosan étkezel, ráadásul fogysz/tartod a súlyodat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!