6 km. t bicikliztem mégis megdagadt a hasam mintha megettem volna 30 szendvicset. Miért van ez?
Figyelt kérdés
17f vagyok és fogyni akarok !
Ma kezdtem és lapos volt a hasam mikor elindultam hazajöttem és most meg megpufadt :@
Miért ?
Útközben megittam vagy 6 litre vizet lehet h attól ?
2011. júl. 13. 15:48
1/6 anonim válasza:
Nem tudom menyire komoly a kérdés de igen ha megiszol egy csomó vizet akkor jó hogy kitágul a gyomrod és puffadtnak érzed.
Amúgy fogyás szempontjából az a 6km maximum bemelegítésnek jó semmiképpen sem fogyásra.
2/6 bix válasza:
nem... a 6 liter víznek nincs étrfogata, és egyből szublimál, nem a hasadban köt ki...
3/6 bix válasza:
jah és ha lapos a hasad minek fogyózol? húzzál le konditerembe és kapjál magadra némi izmot, 17 évesen ki kéne nőni az emóból
4/6 anonim válasza:
Most kezdted jó az a 6km!Több mint a semmi!Van aki úgy akar fogyni hogy semmit sem csinál te legalább csináltál!Nehogy már azt mondja itt valaki hogy nem ér semmit több mint a semmi!
5/6 A kérdező kommentje:
de akkor mennyi a jó ? :(
2011. júl. 13. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!