Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mai kajám ma ettem egy szendvi...

Mai kajám ma ettem egy szendvicset benne májkrém paradicsom, később egy barack, most meg egy alma. De nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivan?
2011. aug. 15. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Majd az leszel. Ha továbbra is így folytatod akkor már látom is a következő kérdésed?

"Ez hány kalória lehet,megettem 4db lekvárosnutellás palacsintát,egy hamburgert és nagymamám pacalpörköltjét.Ezzel elrontottam a fogyókúrám? Ezért holnaptól víznapot tartok." És ez így megy majd körbe körbe karikába...koplalás-zabálás

2011. aug. 15. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Honnan tudja hogy éhes vagy-e?

Éhes vagy eszel egy kicsit azt jól van.

2011. aug. 15. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:

1., Régóta csinálod ezt, és a szervezeted hozzászokott az éhezéshez.

2., Mindjárt megéhezel (képzelj el egy jó nagy gyrost)

3., Ez összesen max 400-450 kcal, ergo ma legalább 800 kcal-t kéne enned. Ha tényleg nem vagy éhes, legalább tejet igyál, ne vizet (ha szereted), az is kcal.

2011. aug. 15. 15:23
 5/7 bix ***** válasza:

persze hogy nem vagy éhes. az megint más kérdés hogy a szervezeted ilyen jellegű válaszreakciói közel se állnak a valósághoz.

ha eddig is koplaltál, tehát túl alacsony volt a szénhidrátbeviteled a szervezeted gyak takarékra állt. innentől elég 7-900 kcal is neki. simán elképzelhető. viszont ennek hosszútávon meddőség, vese és májpanaszok és még sorolhatnám mi lehet az ára.

sürgősen kezdj el mozogni, és enni rengesen. ha nem vagy éhes akkor is. legalább 1200 kcal ig fel kell menned, de 1400 ig én nem állnék meg a helyedben

2011. aug. 15. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
bix de akkor nem fogok elkezdeni hízni?
2011. aug. 15. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:

a eddig is koplaltál, tehát túl alacsony volt a szénhidrátbeviteled a szervezeted gyak takarékra állt

igen rég óta eszek keveset

2011. aug. 15. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!