Mit vihetnék uzsonnára suliba, ha nem szeretnék szendvicset?
Figyelt kérdés
A kenyér miatt.2011. szept. 8. 15:48
1/10 anonim válasza:
gyümölcs,joghurt,esetleg puffasztott rizs,müzliszelet...
2/10 anonim válasza:
alma, kefir, joghurt, tej, sajt,
3/10 anonim válasza:
alma, banán, szőlő, barack, joghurt, tej, kefir, puffasztott rizs, diákcsemege, mogyoró, mandula, kölesgolyó, kuki sok mindent lehet, először kell egy kis fantázia, de ha már régóta él az ember kenyérmentesen rájön, hogy sokkal több a választék, mint az unalmas szalámis szendvics
4/10 anonim válasza:
előzők, +olajos magvak, aszalt gyümölcsök
de szerintem a teljes kiőrlésű lisztből készült pékáru vagy az ilyen lisztből készült kenyérből vékony szelet belefér
5/10 anonim válasza:
Én kis műanyag dobozban salátát vittem.
De megcsináltam azt is, hogy főzeléket összeturmixoltam
és olyan 3dl vagy 5dl-es palackba tettem ami nem átlátszó.
Soha senki nem jött rá.
6/10 anonim válasza:
pékárukat azokat szereted? PL:kakaós csiga,pogácsa,vaníliás- és csokis csiga?
vagy ha ezeket se akkor müzlit vigyél egy lefedhető tálban és öntsd le iskola tejjel (általánosban úgy csináltam):D nem tudom hány éves vagy
7/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, manapság hogy is van ez, de mi anno nem voltunk estig suliban és otthon uzsonnáztunk :D Dilemmát max a tízórai okozott :)
8/10 anonim válasza:
zabpelyhet otthon felfőzöl tejben és elviszed kis dobozkába
+az előttem hozzászólókéből válogass
9/10 anonim válasza:
Győri édes zabfalatok, pékárú.
Meg az előzőek is jók.
10/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
köszönöm az ötleteket!
2011. szept. 9. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!