Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Mindennap...

Miért nem fogyok? Mindennap tornázom, keveset eszek.

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 77 kg Szülés alatt felszedtem 25 kilót, másfél év alatt lejött rólam 15 kiló. 60kg szeretnék lenni, de egyszerűen nem fogyok. Április elejétől kezdtem tornázni:mindennap Norbi 1000 kalóriás edzésével, heti 2x pedig a Cindy alakformálóval (súlyzós), és mindennap 100 felülés. Reggelire eszek rendesen(2 kicsi melegszendvics, ebédre kis adag, délután még egy kis uzsonna.) Látszik rajtam, hogy izmosodom, de kilóra csak 1 ment le 2 hónap alatt. Elkeserítő.
2010. máj. 26. 12:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, mert tudományos edző úr ért hozzá! Ha valakinek sz@r az étrendje, egészségtelen rossz dolgokat eszik, akkor nem értem miért mondja sok zseni, hogy egyen kevesebbet, akkor jobb lesz! Nem lesz jobb... a rosszból a kevés is rossz könyörgöm! Ha valaki drogozik, akkor nem letenni kell, hanem csak kevesebbet nyomni? Ha valaki üti a gyerekét, akkor nem abbahagyni kell, hanem csak ritkábban ütni??? Könyörgöm a rossz étrend fele is rossz! Ha nincsen elegendő mennyiségű jó szénhidrát, akkor nincs energia... ha nincs elegendő fehérje, akkor nincs izommegtartás... Ki kell számolni, meg kell csinálni, be kell tartani... a rossznak a fele is rossz... mi ezen olyan bonyolult?
2010. máj. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!