Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogyok gyorsabban ha...

Miért fogyok gyorsabban ha nem tornázom?

Figyelt kérdés
Amikor tornáztam heti 3-5 alkalommal semmit nem fogytam,sőt még híztam is keveset.Amióta nem tornázom azóta beindult a fogyás.3 hét alatt 2,5 kg ment le.Kevesebb szénhidrátot eszem, cukrot egyáltalán nem.Napi többször kis adagokat eszem.
2011. márc. 23. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert csak a kilókat számolod. Ha mozogsz, akkor jön fel az izom, ami nehezebb mint a zsír. Ne kilót számolj, hanem testzsír százalékot.

Ha izmot növelsz, könnyebben megy a zsír, mert az izom akkor is kalóriát éget, ha alszol.

Illetve nem tudom mit tornázol, de tartsd megfelelő szinten a pulzusszámod, és akkor nem izomtömeget növelsz, hanem zsírt égetsz. Az is lehet, hogy nagyon izomnövelő jellegű az edzésed.

2011. márc. 23. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Réka dvd-kre tornázom. A pulzust nem figyelem, a lényeg hogy jól megizzadjak és elfáradjak.
2011. márc. 23. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez történik, szintén Rékázok plusz aerobicra járok heti 2x.

Jól mondta az első válaszoló, ha pedig nem tudsz testzsírt méretni, akkor elő a centiméter szalagot :)

Hetente mérd le (fontos, hogy mindig ugyanazon a részen - ezt be tudod lőni például egy-egy anyajegy segítségével:) ezeket a testrészeket:

- fenék, comb, csípő, derék, kar

Látni fogod a csökkenést!

2011. márc. 24. 09:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Mérem magam cm-ben is és vannak változások.A nadrágok sem feszülnek rajtam.Természetesen sportolni is akarok ilyen szép időben a futás nagyon jót fog tenni.köszi a válaszokat.
2011. márc. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!