Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldségeken élek rengeteget...

Zöldségeken élek rengeteget tornázom mégsem fogyok, miért?

Figyelt kérdés
férjem szerint nem kéne elkeserednem mert először a tartalékaimat dolgozza el a szervezetem utánna kezdek majd fogyni,ez tényleg így van?
2011. jún. 25. 19:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mENNYI ZÖLDSÉGET ESZEL EGY NAP ÉS MIT? semmi mást nem eszel,csakis kizárólag zöldséget? Mióta csinálod?
2011. jún. 25. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
pontosan hány kg és hány cm vagy? mit, mikor és mennyit eszel? mennyit tornázol? kép?
2011. jún. 25. 19:59
 3/16 A kérdező kommentje:
igazából 3 hónapja szültem és nemigen figyeltem oda az étkezéseimre,állandóan nasiztam stb...2 hete már hogy odafigyelek arra mit eszem,reggelit nem eszem,ebédet eszem rendesen de nem óriás adagot,aztán egész délután gyümölcs és zöldség...mellette pedig napi 25 percet tornázom.mostmár azért várnék némi hatást de semmi. :(
2011. jún. 25. 20:02
 4/16 A kérdező kommentje:
172 cm vagyok,a normál súlyom 65-67 kg szokott lenni most van rajtam +16 kg :( konkrétan rajtam maradt ami a terhesség alatt feljött.:(
2011. jún. 25. 20:04
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

Több sebből vérzik a módszered.

Reggelizni KELL. Szénhidrátot főleg. Ebédre a legjobb a csirkemell/hal + rizs/zöldség.

Délutánra mehet egy kis gyümölcs, de azt is főleg a délelőtti órákban kellene.

Vacsira FEHÉRJÉT! Semmi zöldség, semmi gyümölcs!

Napi 25 perc meg bocsi, de semmi. Van szobabiciklid?

2011. jún. 25. 20:05
 6/16 A kérdező kommentje:
nem gondolnám módszernek amit csinálok,de gondoltam ha fele annyit eszem és még meg is mozdulok mellé akkor le kell hogy menjen pár kg.a napi 25 perc Rubint Rékára megy minden nap más testtájra tornázom,és hát bocsi de 4 gyerek mellett erre jut időm.
2011. jún. 25. 20:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy van-e szobabiciklid. Mert azon tudsz olyan edzést csinálni, amit elég 2 naponta, és elég belőle 20 perc.

És ha megfogadod amit írtam, fogsz fogyni.

Írjak 1 napi étrendet neked?

2011. jún. 25. 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon büszke vagyok Rád, amiért 4 gyerek mellett akarsz egyáltalán mozogni pluszban, és hogy akarsz figyelni a táplálkozásodra, s szerintem a férjed is felnéz Rád! Csak így tovább, ne csüggedj, eredménye kell, hogy legyen!

Ügyes vagy, kitartás!

2011. jún. 25. 20:11
 9/16 A kérdező kommentje:

ha van valami pémnztárca kimélő akkor jöhet!

20:11-es Neked pedig köszönöm a kedves szavakat!

2011. jún. 25. 20:13
 10/16 anonim válasza:

Na nehogy már 172 cm-el 50 kiló akarjál lenni!

Tudod, hogy az első Playboy-modell 67kg volt?

Igaz, manapság 53kg az átlag ...

2011. jún. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!