Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zöldségeken élek rengeteget...

Zöldségeken élek rengeteget tornázom mégsem fogyok, miért?

Figyelt kérdés
férjem szerint nem kéne elkeserednem mert először a tartalékaimat dolgozza el a szervezetem utánna kezdek majd fogyni,ez tényleg így van?
2011. jún. 25. 19:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Napi 25 perc helyett jobban megérné, ha heti párszor, de több időt tornáznál, mert a zsírégetés 30-40 perc után kezdődik el.
2011. jún. 25. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
a kérdésedben ott van a rengeteget szó a tornázom előtt, később meg kiderül, hogy 25 perc naponta az a rengeteg. 25 perc alig több a semminél!
2011. jún. 26. 02:36
 13/16 anonim válasza:
Vigyazz arra, hogy hust is egyel, szerintem fontos, hogy ne csak zoldsegeket fogyassz, mert a sok novenytol puffattnak erzed magadat. Fontos a feherje!
2011. jún. 26. 23:00
 14/16 A kérdező kommentje:
még az okosak is azt mondják hogy napi 20 perc mozgással sokat tehet az ember az egészségéért...úgy gondolom hog ynincs különbség aközött ha vki heti 1x elmegy másfél órát tornázni vagy ha minden áldott nap tornázom 20-25 percet.hozzáteszem nem lötyögésről meg ugribugriról van szó hanem kökemény edző tornáról!de azért köszönöm a felvilágosítást.
2011. jún. 27. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
De te írtad hogy nem fogysz,akkor csak nem jó ahogy csinálod.
2011. jún. 27. 18:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig így van, 20 perc alatt nem indul el a zsírégetés, de ha nekem nem hiszel, kérdezz meg egy személyi edzőt. Valóban "sokat lehet tenni" 20 perccel is, például átmozgat, de ettől nem fogsz fogyni.
2011. jún. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!