Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti tud-nátok egy anorexiás/vol...

Ti tud-nátok egy anorexiás/volt anorexiás-bulimiás/más étkezési zavarokkal küzdő lánnyal (nővel) barátkozni? Esetleg fiúk, tud-nátok egy ilyen lányba szerelmes is lenni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
én anorexiás voltam és tudtak velem barátkozni.
2014. szept. 20. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem simán barátkoztak, amikor anorexiás voltam és párom is volt, nagyon sokat segítettek a gyógyulásomban, nélkülük biztosan nem sikerült volna kilábalnom belőle.
2014. szept. 20. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én azok közé tartozom, akiknek nulla esélyük van az anorexiára, de ettől még simán tudnék ilyennel barátkozni. Főleg ex-anorexiással, mert aki még mindig az, ráadásul nem akar segítséget, azzal kölcsönösen megőrjítenénk egymást, mivel én állandóan sajnálnám szegény sanyargatott testét s aggódnék érte, s közölném vele alapos véleményemet s a táplálkozás terén szerzett ismereteim zömét is.
2014. szept. 21. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hajaj, de még mennyire, hogy tudnék.

Én magam bulimiás voltam, (és egy kicsit anorexiás is) azalatt az időszak alatt is mellettem voltak a barátaim, segíteni próbáltak, amennyire hagytam. Egy biztos: sose pártoltak el mellőlem, az a néhány igaz barát aki azóta is mellettem áll, még a legpokolibb fázisaimban sem. Nélkülük valószínűleg már nem lennék itt. Még benne voltam a betegségembe, mikor megismertem a mostani páromat (már 3 éve), és mellette egyik pillanatról a másikra kijöttem belőle. Előtte a pszichológus, pszichiáter nem tudott kihúzni, csak az igaz, őszinte szeretet/szerelem, megértés, biztonságérzet.

Én magam pedig nagyon is megértem az ilyen embereket, mint amilyen én is voltam, mert más szemszögből közelítem őket , mint a kívülállók, azok akik ebbe nem voltak benne.

Van is egy ilyen barátnőm. Mindent megbeszélünk, az apró részletekig, és néha fél szavakból értjük mire gondol a másik, mert nagyon hasonlóak vagyunk, pont emiatt a bajunk miatt.

Ő is gyógyult(nak vallja magát), én is az vagyok, az egyedüli problémánk csak az, hogy könnyedén vissza tudnánk esni mindketten, ha túlzásba visszük ezt a témát. Erre vigyázunk, hogy ne mindig erről beszéljünk. Különben Ő anorexiás volt, és 33 kiló volt, ma 46 körül, de még mindig nagyon vékony és picike. 25 Éves, de minden túlzás nélkül úgy néz ki, mint egy 12 éves kislány, a teste, de az arca is. Annyira tönkre tette magát, hogy életében nem menstruált, nem lehet gyereke soha.

2015. máj. 19. 23:01
 5/5 anonim válasza:
Bulimiás voltam hosszú ideig. A sors meg úgy hozta, hogy találkoztam egy lánnyal aki szintén bulimiás volt. Összebarátkoztunk és beleszerettem. Kérdésedre válaszolva (bár nem fiú vagyok), igen, tudnék étkezési zavarokkal küzkődő nővel barátkozni, mi több érzelmi viszonyt is kialakítani vele. 20/L
2015. jún. 18. 03:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!