Szerelmes vagyok és nem bírok enni, mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
ma egy szelet barna magvas kenyeret ettem és semmi több mert nem birok enni:S mikor eszek eszembejut és összeszükül a gyomrom és egész nap megvagyok úgy hogy nem eszek..mit csináljak?
Motiváljon az, hogy enned kell, mert a kettőtök szerelméből csak akkor lesz valami, ha szép, egészséges és élő vagy. A szerelem még nem ok az önpusztításra. És nevetségesen is hangzik, hogy evés közbe jut az eszedbe.
2012. aug. 21. 00:36
2/11 A kérdező kommentje:
mindig rá gondolok..:D
2012. aug. 21. 00:39
3/11 anonim válasza:
inkább arra gondolj,hogy aki éhezik,annak rossz lesz a lehelete.
uh legalább a randi előtt egyél vmit:D.
2012. aug. 21. 01:49
4/11 anonim válasza:
Sziaa! :D ugyanegyik szenvedek én is :D 1hét alatt fogytam így 4 kilót :$ borzasztó dolog ez... Viszont mióta Ő is tud erről (persze azt nem mondtam, h miatta nem eszek, csak h mostanában nem tudok) azóta, folyton eszem, ha vele vagyok, mindig töm :D És még ha nehéz is, tolj le minden nap megfelelő mennyiségű ételt a torkodon, mert muszáj... Én is ezt probálom, még így is nagyon sokat fogyok, de legalább eszek valamit... Sok boldogságot amúgy! :D
2012. aug. 21. 02:50
5/11 anonim válasza:
az ugyanettől* akart lenni :)
2012. aug. 21. 02:51
6/11 anonim válasza:
Velem is mindig ugyanez volt...
De szeretném még egyszer az életben ezt átélni... Félek, sose fogom már...
2012. aug. 21. 08:23
7/11 anonim válasza:
24 perc alatt ettél egy szelet kenyeret, az nem rossz, a legtöbben még alszanak ilyenkor és csak reggel esznek először.
2012. aug. 21. 10:04
8/11 anonim válasza:
A szerelmes lány felhívja a barátját reggel.
- Nem bírok enni, mert rád gondolok.
Délben újra telefonál.
- Nem bírok enni, mert rád gondolok.
Majd végül, este is felhívja a srácot a lány.
- Nem bírok aludni, mert éhes vagyok.
2012. aug. 21. 10:23
9/11 anonim válasza:
Nekem is mindig ez volt! :) Ha szerelmes voltam nem tudtam enni... csak akkor jött meg az étvágyam ha tudtam, viszont szeretnek. Gyerekes dolog tudom, de hát ez van... :)
Próbálj meg azért enni, kisebb adagokat...egyél olyat, amit nagyon szeretsz. Tehát amit a "szerelmes vagyok" időszak előtt faltál. :D Hátha könnyebben lecsúszik...mint a barna magvas kenyér.
2012. aug. 21. 14:40
10/11 anonim válasza:
hát mondjuk gondolj arra, hogy ha megint elkezdesz rendesen enni, ha lecseng ez az egész, akkor szépen fel fognak jönni ak ilók, mert most állítod át épp a szervezeted raktározó üzemmódra... szóval amint kaját kap, duplán fogja benyomni a zsírraktárba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!