Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karácsonykor már vékonyan...

Karácsonykor már vékonyan zabálhatom magamba a sütit?

Figyelt kérdés

Karácsonyig kereken 26 hét van hátra. Időpontra ezt a célt tűztem ki, hogy addig leadok 20 kilót. Heti 0.5-1 kg fogyással nem is lehetetlen, ugye?

Jelenleg 75 kg vagyok 170 cm-hez.

2014. jún. 26. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha már most előre a zabálásra gondolsz, nem fog sikerülni. Épp azt kéne tudatosítani magadban, hogy soha többé nem zabálsz mértéktelenül süteményeket.
2014. jún. 26. 13:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Engem fogyókúra során is egy jó nagy evészet motivál. A karácsony egyébként is egy nagy ünnep, ha még az áhított súly elérésének dátumát is hozzákapcsolom, az még varázslatosabbá teszi.

Eddig simán bevált ez a terv, mert közben a zöldségeket, gyümölcsöket, sovány húst is szeretem.

2014. jún. 26. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az a jó, ha normálisan eszel. Nyugodtan ehetsz sütit alkalmakkor, de nem kell belőle bezabálni.
2014. jún. 26. 13:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Remélem nem az a terv, hogy karácsonyig lefogysz, aztán mindent úgy csinálsz, mint régen, mert akkor szépen vissza fognak jönni a kilók. Az ünnepi sütit pedig csináljátok egészségesre, és akkor nyugodtabban lehet belőle enni. A süteménynek nem muszáj fél kg lisztből és fél kg cukorból állni, akkor sem, ha ünnep van.
2014. jún. 26. 14:43
 5/11 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Okos... Várj, nem is vagy te olyan okos!
2014. jún. 26. 16:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért fogysz, hogy hízhass?
2014. jún. 26. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem létezik olyan hogy fogyókúra ez baromság, írd be google be - Sárga Kapszula, töltsd le és olvasd el.
2014. jún. 26. 17:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha odafigyelsz az érkezésedre, és lemegy, amennyit szeretnél, akkor egy pár napos zabaidőszakkal sem fogod elrontani. (TAPASZTALAT, OKOSOK.... xD)

Csak utána folytasd a normális, mértékletes étkezést.

2014. jún. 26. 18:09
 9/11 anonim válasza:

Szerintem nem úgy érti, hogy két pofára akarja tömni a sütit, csak mondjuk mindenből szeretne enni, amennyi jól esik, és nem azon gondolkozni, ezzel meg ezzel hány kalóriát visz be.

Egyébként szerintem, ha mindent rendesen megcsinál, és utána nem hanyagolja el az eddigieket, akkor az a 2-3 napos karácsonyi kajálás belefér :)

2014. jún. 26. 20:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem az áhított célod, 170 cm-hez 55 kg, kevésnek tűnik, vékonyka leszel, de ez persze a te dolgod. Amúgy talán meglehet csinálni karácsonyig, kevés szénhidrát, több fehérje, cukor kizárva, és este 6 után ne egyél. Igyál sok vizet, és ha tudsz, legalább heti kétszer fussál, gyalogolj, ússzál, vagy mozogj, ami boldoggá tesz.
2014. jún. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!