Nincs pénzem, hogy fogyjak le? Mit egyek vacsorára? Többi lent
3-4 kilótól szeretnék megszabadulni, illetve formálódni szeretnék, mert pocakos vagyok, vastagok a combjaim és a derekamon van felesleg. 156 centi, 48 kg.
Szóval, reggelire vagy zabkását vagy abonett kenyeret zöldséggel/sajttal ennék, ebédre ami van (ebbe szendvics is beletartozik, töltött káposzta stb - rendes hétköznapi ételek) vacsorára viszont nem tudom mit egyek. Saláta mehet? Vagy egy pohár tej, joghurt? Gyümölcsöt nem szokták ajánlani mert savasít.
Nem fogok csirkemellet, halat, túrót hasonlókat vásárolni, mert nincs miből.
Esténként pedig időmhöz mértem 30-60 perc szobabicikli,80-100 felülés illetve egy kis karra edzés, 3-3 kilós súlyzóval 40-80 emelés.
Min változtassak, hogyan csináljam?
Abonettre nekem nem telne, túl rossz az ár/kalória aránya, márpedig kalória kell, olcsón.
Tojás, szezonális zöldségek, de ha bírod, zsírosabb étkezés, az olcsó (persze akkor a szénhidrát ne legyen sok).
Vannak azért aranyosabb halkonzervek is. A normál konzerveket nem szeretem, mi 180ft-os kis harcsapástétomot veszünk egy bioboltban (ami tele van nekem drága és felesleges cuccokkal), finom és egy szolid étkezésre jó lehet zöldséggel vagy valamivel, a párom az egyik főétkezését oldja meg vele, csak rizzsel. Na, ez olcsó s így is lazán fogy, ha többet mozog vagy picit kevesebbet eszik.
Nincs pénzed - az éhezők testileg nincsenek jó állapotban.
A legolcsóbb kaják egyszerűen nem kielégítőek fizikai egészség megőrzéséhez (gabonák, tejtermékek). Sajnos ez van.
Olcsóbb zöldségeket, zsírt, olcsóbb tojást, belsőséget, akciós húst vehetnél. Ha nem tudsz, akkor ilyen szempontból megszívtad sajnos.
Bár nézheted úgy a dolgokat, hogy ez a szempont (testi egészség, táplálkozás) baromság, akkor tök mindegy, hogy megszívtad-e, mert az életben egyszerűen nem ez a lényeg.
Akinek van pénze igazi élelemre, az is ócska tápos húst eszik, vagy ócska bio búzát. Semmivel sincs előrébb mint te, adott esetben a testsúly kontrolljára jobban odafigyelhet, némileg egészségesebb lehet.. haláláig, halálkor pedig ugyanott lesztek.
De még életben is ugyanúgy lebetegedhettek, mert akinek van pénze, az sem tud eléggé vigyázni az egészségére.
Szerintem ez egy elég jó megközelítés, amin azoknak is el kellene gondolkodniuk, akiknek éppenséggel van több pénzük táplálkozásra.
Ha túróra költik, amire te nem, úgyis elba szták.
Pohár tej felnyomja az inzulinszintedet, a tej arra van, hogy hízzon a borjú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!