Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le hatásosan?

Hogyan fogyjak le hatásosan?

Figyelt kérdés

nem aza a lényeg h minél gyorsabban hisz amugy is a tél közeleg meg inkább hatásos legyen.de ilyen időben nem tudok se futni se biciklizni járni.tavasszal majd szándékomban áll de addig milyen aerobic gyakorlatokat ajánlotok(jo ha csak honlapcimet adtok)

és mi az amre nagyon oda kell figyeljek

amugy 15 éves vagyok 160 cm és 63 kg. az szerintetek nagyon sok??

válaszaitokat előre is köszönöm

2007. nov. 4. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy picit sok,de nem vészes!

Egy kis tornával és helyes táplálkozással(nem koplalással!!!) simán megszabadulhatsz a feles kilóktól!

Neked is csak ajánlani tudom Béres Alexandra módszerét a sőlykontroll index könyvet,és a mozgásanyagait.

Garantált siker!Tavaszra egészségesebb leszel és persze karcsúbb!

Még egy tanács:Ne a súlyod mérd,hanem az összhangot nézd a tükörben és a változást(ami szembetűnő lesz),mert az izom nehezebb mint a zsir!

2007. nov. 5. 13:55
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon egyszerűen.

Szerintem elve tavasszal vagy nyáron kezd el. Akkor olcsóbb a zöldség ára, arról nem beszélve, hogy a hormonháztartás is más, és persze olyankor jó idő van szívesebben csinálja az ember. Én úgy fogyok ahogy a testépítők teszik. Ők az igazi szakértők ebben, mondjon akárki akármit. 25 kg zsírtól is megszabadulnak 3-4 hóanap alatt, és ezért az átlagember számára is követendő példa a fogyási stratégiájuk. A lényeg, az alcsony szénhidrát, magas fehérje, napi 8x étkezés, és a napi 1 óra aerob edzés, heti 7 napon, és egy óra súlyzós edzés, (nőknek kis súllyal) heti 3x. Ezt négy hónapon át csinálva -15-20 kiló lemegy, kockahas és egyéb nyalánkságok.

2007. nov. 22. 10:28
 3/6 anonim válasza:
49%
163 cm vagyok 60 kg már 3,5 -4kg szabadultam meg.régen és azota tartom a 60 kg :D 55 kg a normális nekem ezért 1 hét alatt 1kg az engedélyezet,de én 1,5 kg fogytam ami pont jó.Reggelire ettem egy péksütit egy bögre tejjel.ebédre ált szendvics 1,5 fél kenyér párizsi sajt és zöldség sali (uborka,paprika,paradicsom) 4kor egy szelet dinye ez pont elég ettől fogytam 1,5 kg 1 hét alatt ami normálisnak minősithető.1 honap alatt meg egészségesen (csikok és bőrmegereszkedés nélkül) lemegy 5 kg :D
2008. aug. 1. 11:38
 4/6 anonim válasza:
84%
mivel én alapból vastag csontozatú vagyok, ezért ha egy kicsi felesleg is van rajtam, az úgy néz ki mintha 5 kiló plusz lenne rajtam... lehet hülye módszer, de nekem beválik. egyszerűen, ha éhes vagyok fogom magam és lefekszek aludni.... és mire felkelek utána iszok 1 pohár vizet. ennyi ezt csináltam 1 hónapig és lement a felesleg...
2010. aug. 7. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok.57-63 között vagy normál súlyban. 15 évesen ne kezdj fogyózni, mert egy életre eltolod az anyagcserédet. Aztán 30-35 évesen azon fogsz bánkódni, hogy milyen kár volt tiniként fogyóznod. Ha nem tetted volna,most nem lennél 80 kiló. Sajnos már több ilyet láttam. Persze az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra oda kell figyelned, mint mindenkinek.Reggel tk szénhidrátféle, ebédre fehérje(hús,hal,stb.) zöldséggel. Este alacsony ch tartalmú párolt zöldség, vagy saláta esetleg sovány húsfélével,tejtermékkel. Tízóraira gyümölcs, esetleg olajos magvak(csak kevés!)
2011. márc. 5. 18:58
 6/6 anonim válasza:
én úgy fogytam le hogy:naponta egyszer ettem(ebéd),naponta 150 felülés(nem muszáj egyszerre)és fél óra hollahopp
2011. jún. 2. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!