Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
158 centi és 70 kg vagyok, 14 éves. Mindenki azt mondja h pont így vagyok jó, csak erős a csontozatom. Csak ha az osztályba egy vékony lányra ránézek elkap a sírás.:( A hasam kicsit nagy meg a combom. A barátom azt mondta h ennyi kell, szerintem csak vigasztalni akar. Légyszi segítsetek köszönöm. Vagy valaki tud olyat h a hasamból hogy tudok leadni? :)2010. márc. 3. 13:04
41/42 anonim 

válasza:

Ennyi idősen én 163 centihez voltam 74 kg... na az sok volt.
Most lassan 22 évesen, 1 gyerek után is 73 vagyok, 165 centihez, ami szintén nem kevés, de mivel ki van fejlődve a testem, és nőiesebb vagyok, azért jobban nézek ki, mint 14 évesen, és nekem is elég erős a csontozatom, én mindkét oldalról ezt örököltem. 1x beteg voltam, és lefogytam 67 kg-ra, eléggé látszott. Az alatt 10 éve nem voltam, lehet, már nem is leszek, de azért ezt jó lenne elérni:-)
42/42 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 6. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!