Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
158 centi és 70 kg vagyok, 14 éves. Mindenki azt mondja h pont így vagyok jó, csak erős a csontozatom. Csak ha az osztályba egy vékony lányra ránézek elkap a sírás.:( A hasam kicsit nagy meg a combom. A barátom azt mondta h ennyi kell, szerintem csak vigasztalni akar. Légyszi segítsetek köszönöm. Vagy valaki tud olyat h a hasamból hogy tudok leadni? :)
2010. márc. 3. 13:04
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha sportolsz, akkor így súly alapján még jó is lehet. De így látatlanban nem lehet megmondani ezt.
2010. márc. 3. 13:38
 12/42 anonim ***** válasza:

13:28-as vagyok. Azért ez már mindjárt más. :) 70 kg-ra már nem mondaná senki, hogy nehéz csontozatú.

Viszont mivel 60 vagy, az sem kevés, de ha leadsz 8-10kg-ot normál testsúlyú leszel. :) Egyébként a BMI-d szerint már 54 kg-mal is normál testsúlyú vagy.

Az meg nem annyira nehéz. Csináld úgy, ahogy most, csak ne egyél 6 után. SEMMIT. :)

2010. márc. 3. 13:40
 13/42 A kérdező kommentje:
hát heti 3 óra kézi + a 2 óra rendes tesi... meg hetente 2 óra "box" habár szerintem ez valahogy semmit sem segít vagyis mióta elkeztem ettől nem fogytam xD Januártól keztem ettől már nem igen várhatok fogyást nem??:/
2010. márc. 3. 13:40
 14/42 A kérdező kommentje:

már 5 után nem eszek :D

és még 1 kérdés. a cigi alkohol ugye az nem hizlal? a cigi rendszeres, az alkohol csak hétvégenként

2010. márc. 3. 13:42
 15/42 A kérdező kommentje:

13:38-as

ha msnre felveszel egész alakos képet asszem tudok küldeni : emike13@windowslive.com vagy emiii9@hotmail.com..... az elsőn többet vok fent

2010. márc. 3. 13:45
 16/42 anonim ***** válasza:
Az alkohol kalóriabomba
2010. márc. 3. 13:45
 17/42 anonim válasza:
51%
haaat nem modnom hogy kover,....de enis 4honap mulva 14leszek es 56 kg vaok 160cm....ha radjon az az iszonyatosh vagy h edeseget akaork muszaj muszaj!!!ne egyel:p(ennis igy vagyok vele,felek meghizok...:-s)meg mozogj tobbet es alma v vlkm ha ehes vagy..de aezr en felejtsd el a levest iesmiket se.fontosh!jo tanacs ne ajj eni orulten fogyokurazni,beleorulsz!
2010. márc. 3. 13:46
 18/42 anonim ***** válasza:

13:40-es vagyok.

14 évesen cigizel??? Ez elég gáz. Az alkoholról nem is beszélve...

Ezzel nem hogy "menőbb" nem leszel, de egyenes szánalmassá válsz.

Ha már most elkezdted akkor felnőtt korodra ne csodálkozz, ha tüdőbetegségeid és súlyos májkárosodásod lesz. Nem beszélve arról, hogy nagyon hamar meg fogsz öregedni, a fogaid el fognak sárgulni és a bőröd is ráncos lesz. És a többit inkább nem is említem.

Ha rám hallgatsz, hagyj fel a dohányzással és az alkohollal, mert súlyos következményei lesznek.

2010. márc. 3. 13:49
 19/42 anonim válasza:
Igen kövér vagy, ahhoz a magassághoz 52-54kg lenne a normális nő(felnőtt) esetében.
2010. márc. 3. 13:49
 20/42 anonim ***** válasza:

14 évesen már cigi és alkohol???? (ehhez no comment!)

Szerintem is egy kicsit sok a súlyod, de van egy jó hírem! Amíg a tízes éveidet járod sokkal könnyebb lepasszolni a túlsúlyt, mint a húszas éveid elején! Ráadásul most kellene lépned, mert ha csak "majd ráérünk arra még" alapján gondolkozol, akkor rosszul teszed! Ugyanis még egy picit nőhetsz, így ha most leadod a kilóidat, akkor későbbiekben már nem lesz megereszkedve a bőröd, nem lesznek rajta hízási csíkok, mert még rugalmas a kötőszöveted, és nem hizlalod tovább a zsírsejtjeidet, és arányos alkatod lesz!

Tudod: cardio, cardio, és még mindig csak cardió edzés...

2010. márc. 3. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!