Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés
158 centi és 70 kg vagyok, 14 éves. Mindenki azt mondja h pont így vagyok jó, csak erős a csontozatom. Csak ha az osztályba egy vékony lányra ránézek elkap a sírás.:( A hasam kicsit nagy meg a combom. A barátom azt mondta h ennyi kell, szerintem csak vigasztalni akar. Légyszi segítsetek köszönöm. Vagy valaki tud olyat h a hasamból hogy tudok leadni? :)
2010. márc. 3. 13:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
Ja most látom, hogy elírtad. Akkor nem vagy kövér épp csak kellemesen telt. a 60 az még nem olyan vészes :)
2010. márc. 3. 13:51
 22/42 A kérdező kommentje:

köszi szépen..

az alkolhol meg ezek... hát mitmondjak... próbáltam már le tenni.. de most ha ez is hizlal..:/ megpróbálom, igaz elég gáz az is mikor elmegyünk 1 discoba és akk a csaj részegebb mint a pasija ( a pasim 18) ő is megjegyezte h naon nem lesz jó, tudom én is.. köszi a válaszokat :) ha valaki gondolja msnre felvehet.. már irtam a cimemet.

2010. márc. 3. 13:55
 23/42 maundrel ***** válasza:
a 13:33-asnak igaza van. nincs olyan hogy erős csontozat. ez egy népszerű tévhit, mint mondjuk hogy a zsír izommá alakul vagy hogy az ananász zsírégető ... marhaság... a te korodban még egyszerű a súlyvesztés, felejtsd el a fehér kenyeret,fehér lisztes dolgokat, az édességet, kólát és egyéb cukros löttyöket (persze néha néha belefér, de túl gyakran), felejtsd el a mű/szenny kajákat, mint a hamburger és társai, valamint ritkán egyél tésztát, krumplit. részesítsd előnyben a sovány húsokat (csirke/pulyka) valamint a halat. ezen kívül sok zöldség, gyümölcs és napi 2 liter víz. Az alkohol pedig igazi kalóriabomba. itt szétnézhetsz: [link] és mozogj sokat
2010. márc. 3. 14:12
 24/42 A kérdező kommentje:

jujjj köszi szépen ez naon hasznos :D

a husrol meg annyit, h nem eszem meg a hust, felvágottat eszek. de rendes hust nem

2010. márc. 3. 14:25
 25/42 anonim ***** válasza:
Ha 60 kiló vagy, akkor egy pici felesleg van rajtad csak. Figyelj oda, mit eszel, ne nassolj, és ennyi mozgással amit csinálsz le fog rólad menni az a pár kiló. De egyáltalán nem vagy kövér.
2010. márc. 3. 14:32
 26/42 anonim ***** válasza:

az alkoholról.

egy korsó világos sör (5 deci, nem búza): 200 kcal, ez kb. annyi, mint egy szelet kitkat csoki (a hosszúkás szeletből).

3 deci bor: 240 kcal, ez kb annyi, mint két szelet kinder pingui :)

2010. márc. 3. 14:45
 27/42 anonim ***** válasza:
bár ha erősen cigizel, meg iszol (de ha csak cigizel,akkor is), nem kell aggódnod a súlyod miatt, mert viszonylag rövid életü leszel, akkor meg úgyis mindegy, nem?
2010. márc. 3. 14:50
 28/42 anonim ***** válasza:
Van bizony erős csontozat, az enyém is olyan. Mindig 10 kilóval kevesebbnek néznek, mint amennyi vagyok. Ha jól nézel ki, tök mindegy, hány kiló vagy.
2010. márc. 3. 15:02
 29/42 anonim ***** válasza:

Én nem a BMI-t meg ezeket számolgatnám neked, főleg, hogy az gyerekeknél más is, de ha belegondolok rengeteget sportolszt és akkor bizony izmos lehetsz, szóval sztem nem vészes az a 60 kg.

Nézd papolni nem akarok, én is cigiztem a korodban, meg is lett az eredménye: narancsbőr...szóval gondold át. Most 23 éves vagyok és küzdök a fránya narancsbőr ellen.

Mozogj, táplálkozz és élj egészségesen és nem lesz baj.

Remélem tudtam segíteni.

2010. márc. 3. 18:11
 30/42 anonim ***** válasza:

Na szóval igaza van annak, aki azt mondja, hogy nincs erős vagyis nehéz csontozat. Ez egy barom tévhit, amelyel az emberek nyugtatják magukat. Max szélesebb a csontod, de nem erősebb. egy vékony és egy "erős" csontozatú ember között a csontok tömegének különbsége max 8kg. Tehát lehet ezzel a kifogással érvelni, de nevetséges. Amugy itt egy cikk is: [link]

Másik. 14 éves vagy, 158 cm és máris kifogást keresel, hogy mit miért nem és miért is vagy ilyen.

Én 176 cm vagyok 58kg, 28-29es gatyát hordok, és "erős" csontozat vagyok.

Amugy meg az a tapasztalat, hogy ha leteszed a cigit, óhatatlanul felszalad pár kiló. Tehát sztem addig változtass rajta amíg fiatal vagy és van esélyed arra, hogy ne lógjon a bőröd.

2010. márc. 3. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!