Szerintetek kövér vagyok?
köszi szépen..
az alkolhol meg ezek... hát mitmondjak... próbáltam már le tenni.. de most ha ez is hizlal..:/ megpróbálom, igaz elég gáz az is mikor elmegyünk 1 discoba és akk a csaj részegebb mint a pasija ( a pasim 18) ő is megjegyezte h naon nem lesz jó, tudom én is.. köszi a válaszokat :) ha valaki gondolja msnre felvehet.. már irtam a cimemet.

jujjj köszi szépen ez naon hasznos :D
a husrol meg annyit, h nem eszem meg a hust, felvágottat eszek. de rendes hust nem

az alkoholról.
egy korsó világos sör (5 deci, nem búza): 200 kcal, ez kb. annyi, mint egy szelet kitkat csoki (a hosszúkás szeletből).
3 deci bor: 240 kcal, ez kb annyi, mint két szelet kinder pingui :)

Én nem a BMI-t meg ezeket számolgatnám neked, főleg, hogy az gyerekeknél más is, de ha belegondolok rengeteget sportolszt és akkor bizony izmos lehetsz, szóval sztem nem vészes az a 60 kg.
Nézd papolni nem akarok, én is cigiztem a korodban, meg is lett az eredménye: narancsbőr...szóval gondold át. Most 23 éves vagyok és küzdök a fránya narancsbőr ellen.
Mozogj, táplálkozz és élj egészségesen és nem lesz baj.
Remélem tudtam segíteni.

Na szóval igaza van annak, aki azt mondja, hogy nincs erős vagyis nehéz csontozat. Ez egy barom tévhit, amelyel az emberek nyugtatják magukat. Max szélesebb a csontod, de nem erősebb. egy vékony és egy "erős" csontozatú ember között a csontok tömegének különbsége max 8kg. Tehát lehet ezzel a kifogással érvelni, de nevetséges. Amugy itt egy cikk is: [link]
Másik. 14 éves vagy, 158 cm és máris kifogást keresel, hogy mit miért nem és miért is vagy ilyen.
Én 176 cm vagyok 58kg, 28-29es gatyát hordok, és "erős" csontozat vagyok.
Amugy meg az a tapasztalat, hogy ha leteszed a cigit, óhatatlanul felszalad pár kiló. Tehát sztem addig változtass rajta amíg fiatal vagy és van esélyed arra, hogy ne lógjon a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!