Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
158 centi és 70 kg vagyok, 14 éves. Mindenki azt mondja h pont így vagyok jó, csak erős a csontozatom. Csak ha az osztályba egy vékony lányra ránézek elkap a sírás.:( A hasam kicsit nagy meg a combom. A barátom azt mondta h ennyi kell, szerintem csak vigasztalni akar. Légyszi segítsetek köszönöm. Vagy valaki tud olyat h a hasamból hogy tudok leadni? :)2010. márc. 3. 13:04
1/42 anonim válasza:
Őszinte leszek hozzád, 14 évesen 70 kg sok. De nem kell kétségbeesni, egy fokkal egészségesebb ételek, és egy kicsit több mozgás és te is jobban érzed majd magad.
2/42 anonim 

válasza:

Egy 10-essel kevesebb jobb lenne, de ha te így elfogadod magad, akkor nem vagy kövér.
3/42 A kérdező kommentje:
ja am felsőbe S/M kell, nadrágban meg 29-es, én nem fogadom el magam eggyátalán. De azért köszi h irtatok, az orvos azt mondta h a hasamból 1-2 kiló jó lenne, de am csak a csontozatom erős.
2010. márc. 3. 13:20
4/42 anonim 

válasza:

én 67 kiló voltam 160 centivel És bár rajtam is arányosan oszlott el, mégis mindenki beleértve az orvost is azt mondta fogynom kell. hacsak nem sportoló vagy 10-15 kilót le kéne fogynod.
5/42 anonim 

válasza:

Őszinte leszek, ez igen sok.
Mindenképp kezdj el valamit sportolni pl úszás, kosárlabda.
Egyél változatosan és kerüld a cukros ételeket/ italokat. Naponta persze bele fér 1-2 csoki, de nem tábla!! :)
A sport mellett csinálj hasizomgyakorlatokat minden nap (eleinte 30-at, köv. héten 2x30-at, majd 100-at). A végén nagyon könnyen fog menni. És ha érzed a hasadban az égető, szúró fájdalmat, az azt jelzi, hogy ég a zsír, így jól csinálod a gyakorlatot.
Persze ezt sem kell túlzásba vinni, de nem árt pár kilót leadnod.
6/42 A kérdező kommentje:
kézilabdázok. Az edző is azt mondta h szerinte nincs baj velem. De engem zavar, meg mikor megyek discoba ott is jönnek oda jó pasik, csak mindig arra tok gondolni h kövér vok. Valakinek ötlete van h a hasamból keveset letudok-e adni?? am a csontozatom télleg nagyon erős..
2010. márc. 3. 13:29
7/42 A kérdező kommentje:
szoktam mindennap 60 felülést + hasizmot csinálni + felvő támaszt.. ezen kivül még valamit h legalább a hasmról 5 kiló lemennyen mert szerintem több nem kellene... anyám is azt mondta h ha a hasamról le menne pár kiló semmi gond nem lenne, mert mindenki erős csontozatú a családban
2010. márc. 3. 13:31
8/42 anonim 

válasza:

olyan nincs hogy erős csontozat. maximum az alkatod nem az a nádszál vékony. de hidd el a 70 kiló az sok. lehet szépíteni de egy 14 éves 158 centis kislánynak még a 60 kiló is sok lenne. oké nem vagyunk egyformák, és ha jól érzed magad akkor oké, de én most kezdenék tenni valamit amíg nem lesz rosszabb.
9/42 A kérdező kommentje:
jajjjjjjjjjjjj:S most látom elirtam..:S csak 60 kg vok
2010. márc. 3. 13:33
10/42 A kérdező kommentje:
már bocs. de van erős csontozat.. tod nem törik el a csontom olyan könnyen mert erősebb stb.stb.stb.-.-
2010. márc. 3. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!