Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Na az lenne a kérdéssem, hogy hogyan is fogyjak le. Mert a nyàr alatt le kéne fogynom mert igy nem érzem magan jól. És én ezekbe a fogyó kuràs dolgokban nem vagyok benne. Sőt igazán nem értek hozzá. És azért is fordultam ide, hogy mit is ehetek meg milyen menyiségben. És futni is szoktam meg edzeni szoval nem csak a csodàt várom. És 15 éves fiú vagyok. Nemrég a súlyom 80 kg-m volt és nagyon megköszöném ha kisegítenétek mert ez nekem nagyon fontos lenne. Na szóval hogy mit is ehetek meg a menyiség. Mert azt se akarom, hogy izombol kezdjen el menni csak azért mert nem értek hozzà!.Köszönöm előre a vàlaszokat
2015. jún. 17. 10:48
 1/1 anonim válasza:

Még mindik kardió és diéta.

Reggel felkelsz, üres gyomorra kardiózni kezdesz, fél órát pihensz, addig ne egyél. Reggelizel, itt lehet picit többet. Ehetsz: csirkemellet, zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű pékárut.

Ebédre ajánlom nagyon a leveseket, de csak egészségesen, nem a gyümölcs meg társai levesekre gondoltam.

Vacsi hasonló a reggelihez, csak kevesebbet, jóval. Az étkezések között ehetsz gyümölcsöket, zöldségeket. Menj el sétálni, kocogni, biciklizni, úszni stb.

Az étkezéseidet színezheted más zöldégekkel, ezeket is párolhatod, de nyersen a legjobb választás. Rengeteg folyadékra lesz szükséged, ez legyen víz vagy cukor mentes üdítő, tea. Az edzést fokozatosan nehezítsd, ne terheld magad hirtelen, nem lesz jó vége.

Fontosak még: teljesen hagyd el a cukros ételeket, italokat.

Mozogj rendszeresen. Csökkenteni kell a szénhidrát beviteled. Emellett érdemes dietetikust vagy személyi edzőt felkeresni.

2015. jún. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!