Hogyan fogyjak le 1 het alatt 10 kilot?
Ne haragudj, de szerintem is lehetetlen.
1 hét alatt akkor sem fogysz le ha nem eszel semmit egy hétig.
Én 6 hónap alatt fogytam 6 és fél kilót úgy hogy csak annyit eszek amennyire szüksége van a szervezetemnek, illetve estére csak salátát eszek natúr hússal vagy főtt tojással vagy pici sajttal. esetleg saláta helyett müzli és egy héten egyszer max kétszer van olyan hogy saláta helyett normál körettel eszek valami húst.
Emellett sok gyümölcs és zöldség, segítik az emésztést és tele vannak vitaminnal. Elhagyni minden cukros löttyöt, csokit, stb.. szénhidrátra figyelni, én pl csak ebédre eszek tésztát vagy rizst vagy krumplit.Pékárút nagyon nagyon ritkán eszek.
Az alap az életmód váltás.
Ez esélytelen, ne haragudj.
Csak gondolj bele, hogy ez a 10 kg felesleg sem 1 hét alatt ugrott fel rád, hanem hosszú hetek, hónapok vagy talán évek alatt. Lehetetlen lenne 1 hét alatt leadnod. Heti 0,5-1 kg fogyás reális cél, de 10 kg semmiképpen sem.
10 kg-hoz minimum 2-2,5 hónap kellene, és akkor még kifejezetten szerencsés alkatnak számítasz, akiről könnyen lemegy a felesleg.
Hogyan fogyjál le 7 nap alatt 10 kilót???
Sehogy!
Sokkal hamarabb kellett volna észbe kapni. (két-három hónappal ezelőtt...)
Azt ne mond, hogy 1 hét alatt szaladt fel rád, amitől most meg akarsz szabadulni...
hogyan lehet hulye kerdesre ertelmes valaszt adni?
Sehogy.
Na ez a valasz a kerdesedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!