Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? 15/L

Hogy fogyjak le? 15/L

Figyelt kérdés

165cm es 64kg vagyok.

Nagyon nem erzem magabiztosnak magam.

Neha a tukorbe se tudok nezni es ezert kifejezetten utalom ha fotoznak.

Valami otlet vagy segitseg hogy hogy tudnek lefogyni nagyon jol esne.

2015. jún. 15. 23:20
 1/5 anonim válasza:

Itt nincs jó egyedi valasz csak azt tom mondani hogy sportolj

Kevesebb kenyér edesség

Ha szerencséd van még nyúlni fogsz

2015. jún. 15. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az előző kérdésekből megtudhatnád. :D
2015. jún. 16. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
kevesebbet kell enni. Kenyeret ne egyél, csökkentsd a cukrokat (cukor, méz, gyümölcs, tejcsoki), tejet, igyál almaecetes vizet(1 kanál kell bele) minden nap, egyél sok zöldséget, olyanokat amiknek alacsony a kalóriatartalma, pl saláták.
2015. jún. 16. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
tejet ne igyál*
2015. jún. 16. 17:34
 5/5 anonim válasza:

Életmódváltás és sport. Látatlanban nem tudom megmondani, de a centi/kiló arányt tekintve nem tűnsz kövérnek, tehát én nem azt mondanám, hogy fogynod kell, hanem alakulnod kell.

Az étrended sem tudom milyen, de van néhány "alapszabály" az életmódváltásban:

- legalább 5 étkezés naponta, 2-3 óránként enni kell

- reggel ébredés után fél órával lassú felszívódású reggeli

- gyümölcs csak délelőtt

- szénhidrátok inkább délelőtt, du/este fehérjedús étkezés

- sok folyadék! 3L naponta!

- ne idd meg a kalóriákat! A diétás üdítők, sem diétásak! Sok vizet igyál, ha nem szereted tegyél bele gyümölcsöket, citromlevet (jó hatással van az anyagcserére, lúgosít), zöldtea is jó!

- kerüld a cukrot, a hozzáadottat is!

- nincs fehér liszt, rizs, tészta

- lisztek és kenyérféléknél a teljeskiörlésűeket részesítsd előnyben

- tészta - durumtészta

- rizs - barna, basmati, jázmin, bulgur stb.

- a hús mindig egy nyitott tenyérnyi, köret (rizs, tészta, krumpli) amennyi egy zárt markodba elfér, és sok zöldség!

Mozgás: Fontos a kardió és a súlyzós edzés is! Járj el futni az ingyen van (ha még nem futottál keress rá erre: első 5 kilóméterem), a youtube-on nagyon sok edzésvideó van, néhány pl: fitnessblender, bob harper, bogilates, popsugar fitness, befit stb. Ezek külföldiek, magyar edzők közül Péntek Enikőt szeretem.

Legalább hetente 4-5x eddz!

Ezek a teljesség igénye nélkül, amiket így látatlanban tanácsolni tudok. Nagyon fontos, hogy ne ess a mindenféle diéták bűvöletébe! A kiegyensúlyozott, egészséges életmód nagyon fontos ilyen fiatalon! Legyél már most tudatos, hogy ne legyen később bajod!

Amit még le írnék, bár így is hosszú lett: Fokozatosan, apránként változtass mindenen! Legyél kitartó és elhivatott! Nem fogod jövőhétre elérni a célod, de ha már ezeket rendesen betartod, akkor már 2-3 hónap alatt látványos változást fogsz elérni! Kitartást és sok sikert! :) (Ha kérdésed van még, akkor nyugodtan írj privát üzenetet! :))

2015. jún. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!