Hogy fogyjak le? 15/L
165cm es 64kg vagyok.
Nagyon nem erzem magabiztosnak magam.
Neha a tukorbe se tudok nezni es ezert kifejezetten utalom ha fotoznak.
Valami otlet vagy segitseg hogy hogy tudnek lefogyni nagyon jol esne.
Itt nincs jó egyedi valasz csak azt tom mondani hogy sportolj
Kevesebb kenyér edesség
Ha szerencséd van még nyúlni fogsz
Életmódváltás és sport. Látatlanban nem tudom megmondani, de a centi/kiló arányt tekintve nem tűnsz kövérnek, tehát én nem azt mondanám, hogy fogynod kell, hanem alakulnod kell.
Az étrended sem tudom milyen, de van néhány "alapszabály" az életmódváltásban:
- legalább 5 étkezés naponta, 2-3 óránként enni kell
- reggel ébredés után fél órával lassú felszívódású reggeli
- gyümölcs csak délelőtt
- szénhidrátok inkább délelőtt, du/este fehérjedús étkezés
- sok folyadék! 3L naponta!
- ne idd meg a kalóriákat! A diétás üdítők, sem diétásak! Sok vizet igyál, ha nem szereted tegyél bele gyümölcsöket, citromlevet (jó hatással van az anyagcserére, lúgosít), zöldtea is jó!
- kerüld a cukrot, a hozzáadottat is!
- nincs fehér liszt, rizs, tészta
- lisztek és kenyérféléknél a teljeskiörlésűeket részesítsd előnyben
- tészta - durumtészta
- rizs - barna, basmati, jázmin, bulgur stb.
- a hús mindig egy nyitott tenyérnyi, köret (rizs, tészta, krumpli) amennyi egy zárt markodba elfér, és sok zöldség!
Mozgás: Fontos a kardió és a súlyzós edzés is! Járj el futni az ingyen van (ha még nem futottál keress rá erre: első 5 kilóméterem), a youtube-on nagyon sok edzésvideó van, néhány pl: fitnessblender, bob harper, bogilates, popsugar fitness, befit stb. Ezek külföldiek, magyar edzők közül Péntek Enikőt szeretem.
Legalább hetente 4-5x eddz!
Ezek a teljesség igénye nélkül, amiket így látatlanban tanácsolni tudok. Nagyon fontos, hogy ne ess a mindenféle diéták bűvöletébe! A kiegyensúlyozott, egészséges életmód nagyon fontos ilyen fiatalon! Legyél már most tudatos, hogy ne legyen később bajod!
Amit még le írnék, bár így is hosszú lett: Fokozatosan, apránként változtass mindenen! Legyél kitartó és elhivatott! Nem fogod jövőhétre elérni a célod, de ha már ezeket rendesen betartod, akkor már 2-3 hónap alatt látványos változást fogsz elérni! Kitartást és sok sikert! :) (Ha kérdésed van még, akkor nyugodtan írj privát üzenetet! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!