Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Olyan 60kg körüli,elég kövérnek érzem magam és az is vagyok az átlaghoz képest.Ez engem bánt,sőt még csúfolni is szoktak-nagyon ritkán-najó igazából egyszer mondtak vmi sértőt ami arra utalt,hogy dagi vagyok.Leszeretnék fogyni,de nem gyógyszeres technikákkal,illetve nem szeretném az étrendemet emiatt felbontani,inkább a mozgás kategóriába szeretnék lenni.Futni nem szeretnék mivel az azt olvastam befolyásolja a különböző egészségügyi problémákat.Valami olyan módszer kéne ami egészséges vagyis nem tesz kárt a szervezetembe,a hormonok nem fognak másképp működni.Tippeket szeretnék erre akár privibe akár itt.Előre is köszönök minden tippet!13/L.
2015. jún. 13. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A fogyokúrában étrend a legfontosabb körülbelül 70-80% a többi 20-30% csak a sport.A futás illetve a biciklizést tökéletes sport,de csak sporttal nem fogsz fogyni csak izmot építeni.
2015. jún. 13. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Ami a lényeg: vigyél be elegendő tápanyagot, de csak olyan ételeket egyél, amik hasznosan a szervezetednek!

Tehát: pont azok miatt, amit írtál, koplalnod nem szabad! Kell naponta legalább 60 gramm fehérje + a amit a mozgással felhasználsz!

Ehhez legjobbak a sovány húsok, és a tojás!

Egyél rengeteg zöldséget, az ezekben lévő szénhidrát fedezi a szükségleted. Ha ragaszkodsz a pékárukhoz, akkor teljes kiőrlésűt válassz.

Viszont a táplálkozáshoz ebben a korban szülői segítség kell. Kérd meg anyukádat, amikor tésztát főz, durum tésztát vegyen. Ha krumpli a köret, neked csináljon helyette párolt zöldséget...

Amiről le kell mondanod, azok a felesleges cukrok: üdítők, csokik, pudingok, és társai.

Üdítő helyett ihatsz pl. valódi gyümölcsteát, az édesítés nélkül is finom, nasinak néha gyümölcs, ha pedig csokira vágysz, akkor valódi étcsokit vegyél, legalább 70-75% kakaó tartalommal.

2015. jún. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!