Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak csak hasból?

Hogyan fogyjak csak hasból?

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni mert nyárra szeretnék valami jó alakot ezenkívül az étrendemre is kicsit jobban oda figyelek el is kezdtem fogyni

de leginkább mellből viszont ezt nem szeretném mert így sincs túl nagy

mit tehetnék hogy csak hasból fogyjak?

2015. ápr. 8. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
edz hasra!
2015. ápr. 8. 14:24
 2/7 anonim válasza:
Semmit, helyi zsírégetés nem létezik. Össz zsírból tudsz csak fogyni. Amúgy meg sok has gyakorlat, rendes kaja, sok folyadék stb...
2015. ápr. 8. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Felülés, lábemelés, hasprés gyakorlatokkal próbálkozz meg. De sajnos a mellből mindíg le megy egy kicsi.
 4/7 anonim ***** válasza:

Na én ezért nem fogyoztam. Pocak megmaradt, fenek meg mell kezdett eltűnni.

Edzés. Felukesek tobb fajtája. Ugye fel felules a felhasat erosoti mig pl jobb konyokoddel a bal terdedet erinted és fordítva az az oldalsó izmokat. Az alhasat pedig láb felhuzassal tudod erősíteni. Biztos van még millio módja talan meg sokkal hatásosabb is de hát én ennyit tudok.

5/7 anonim ***** válasza:

Semmit sem tehetsz mert nem tudod iranyitani hogy a szervezet honnan fogyassza el a zsirt.

Csinalhatsz feluleseket napestig, az amugy sem fogyaszt. Viszont legalabb eros hasizmaid lesznek.

2015. ápr. 8. 14:39
 6/7 Ibolyka30 válasza:
74%
A lényeg hogy serkenteni kell az anyagcserédet. Tehát nem mindegy mit eszel és hogyan. Ugyanebben a cipőben jártam de nekem sikerült megszabadulnom a hasamtól és a melleim megmaradtak! Egy tipp sok sok viz és tea cukor nélkül ebédre zabkása vacsorára zabpehely kefírrel! Ne hagyd ki a húst az étrendedből!
2015. ápr. 8. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:

amint irtam edzek és leginkább felüléseket végzek és futok reggelente de még is leginkább mellből fogytam

utolsó kommentelönek köszönöm a tippet megpróbálom

2015. ápr. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!