Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés
Szeptemberben volt egy balesetem melyben megsérült a lábam 1 hétig csak feküdni tudtam. Sok orvosnál voltam,de nem csináltak vele semmit, még most is fáj futni nem nagyon tudok, de kezdem szokni hogy pihentetni kell a lábam. Az a lényeg ,hogy a balesetem előtt 51-52 kiló voltam most 60-61 kiló vagyok. Nagyon nem érzem így jól magam ..hogy tudnék lefogyni bogyók nélkül? Előtte sportos voltam, jártam sok versenyre ,most meg... Az zavar a legjobban ,hogy jön a nyári szezon, és egy ruhám se jön fel rám

2015. jún. 11. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
ha futni nem tudsz akkor gyalogolj...
2015. jún. 11. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hogy bogyók nélkül de vele se lehet lefogyni!

Az étkezés a kulcs!

A mozgás úgy is csak 20%-ban számít!

2015. jún. 11. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyél sok fehérjét,igyál napi 3-4 liter vizet és felejtsd el a kenyeret,tésztár,cukros dolgokat!

Vegyél egy szobabiciklit és napi fél órát tekerj.

2015. jún. 12. 05:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Bármiféle mozgás jobb mint a semmi.És mint már írtak az étkezés nagyobb százalékban fontos a fogyókúránál.Én semmi felé bogyót nem szedtem csak elhagytam a cuktor,kenyeret,tésztát,kruplit,lisztet,zsírt.Sok zöldség és gyümölcs fogyasztása ajánlott.Heti 1x zöldség nap ahol csak zöldséget eszel és 1 nap ahol csak gyümölcsöt a többi napon bármit ami egészséges.Napi 2-4 liter vizet igyál.A csirke húst és a halat részesítsd előnyben,de igazából bármit lehet fogyasztani csak egészségesen kell előskészíteni.
2015. jún. 12. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Az úszást ki lehetne próbálni, sok esetben a rehabilitációs program része is ilyen esetekben.

Mellette állíts össze egy olyan diétát, ami szénhidrátszegény, inkább zöldségekből, sovány fehérjékból áll, és a napi kalóriakeretedet nem haladja meg.

2015. jún. 12. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Pedig mozogni mindenképpen kellene valamit, mert az izom adja a tested formáját. Az úszás jó ötlet, emellett tornázz, sétálj, biciklizz, amit úgy érzed fájdalom nélkül bírsz csinálni, de azért elfáradsz tőle, felmegy a pulzusod. Egyébként szerintem nagyon fontos lenne a lábad izmait erősíteni, úgy kevésbé fog fájni, ha izom is van rajta.

Na de a fogyásban mégiscsak az étrend a legfontosabb, egyél kevesebbet és egészségesebben, itt a gyakorin is le van írva számtalanszor, hogy mit hogy kell csinálni.

2015. jún. 12. 10:01
 7/8 anonim válasza:
Mi történt a lábaddal?
2015. jún. 12. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettetek. :)
2015. jún. 19. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!