Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Na jó ez a kalória számlálás...

Na jó ez a kalória számlálás tényleg ekkora kamu? Mert akkor halálra röhögöm magam ha nem (? )

Figyelt kérdés

[link]

Görgessetek a legvégére hát besírtam mi az hogy nőtt a kalória bázis miatt 30 centit?

2015. jún. 6. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:

? :D

És az, hogy Brad Pitt lett az smafu?

A kalóriaszámlálás nem kamu, az kamu hogy az ember tudja is mennyit kell számolnia. Vagy hogy ismeri a saját kalória felhasználását. Utóbbit mérni lehetne, de úgyis minden nap változó érték, de az ételek kalóriatartalma is természetesen változó, a hivatalos táblázatoktól valamilyen szinten eltérő.

+ nagyon fontos a kalóriaszámolást követőknek is észben tartani a homeosztázist. Úgysem tudnak pontosan számolni, nem a matek miatt, hanem az ismeretlen tényezők miatt. Tehát egészséges szervezetre van szükségük, ami képes zsírt égetni, nem döglött be a hormonrendszere, anélkül már édes kevés a kalória bevitel számolgatása.

És pont ezért nem lehet mindenkinek barna kenyérrel meg extrudált kenyerekkel 1000 kcal-os étrendet követni, mert ez már eleve egy betegség, ami évek múlva nagyon sok gondot fog okozni nekik. Holott a kalóriát tartják, azt lehet tartani akár csokitortával is :P

Nem az a nagy kunszt, bár a gyakorlatban szerintem nem lehet könnyű, fixen tartani egy kalórialimitet. És ha éhesebb vagyok, vagy ilyesmi? Meg persze olyan ételeket kellene enniük, amik után jól is laknak, mégis életszerűbb lesz, tarthatóbb az egész.

Táplálkozási zavarok kialakulása és kalóriaszámolgatás rögeszme kapcsolatáról most ne is beszéljünk :)

2015. jún. 6. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
A "nöttem 33 cm-t" könnyen igaz lehet, mert egyrészt a rossz tartás miatt sokkal alacsonyabbna tünik valaki, másrészt ha a gerincet tehermentesítik, akkor a csigolýak közötti porcok is regenerálódnak, azaz sokkal vastagabbak lesznek és ez is jópár cm növekedést eredményez.
2015. jún. 6. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
33centi akkor is sok, a több mint egy fejnyi. A jobb tartás csak 1-2centi pluszt adhat.
2015. jún. 6. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már,nem látjátok,hogy az utolsó csak egy vicc...hát nézz már rá a két képre.Nem ugrik be,hogy ez két különböző külföldi színész?Szerintem ezzel csak humorosak akartak lenni a kalóriabázis szerkesztői...a többi pedig reális,igaz fogyás történetek.Most ez komoly,h erre nem jöttetek rá?!
2015. jún. 6. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, mindenki tudja, hogy csak egy vicc, senki nem vette komolyan.
2015. jún. 6. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

most nem tudom eldönteni, hogy a kérdező ilyen gyökér-e, vagy csak ő is trollkodik ezzel a kérdéssel, mint a sikersztori írója :D

felvilágosítanál kérlek, Kérdező? :D

2015. jún. 6. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
ez bőven kamu az arc hasonlít midennütt de más testarányok nem...
2015. jún. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!