Most mennyit kéne ennem? Már tényleg nem tudom.
Fogyni szeretnék (természetesen zsírból), talán olyan 3-4 kiló elég is lenne. Kalóriabázist használom, 1400 kalóriát adott meg nekem, amit be is tudok tartani (fehérje: min. 53 g, szénhidrát max. 193, zsír max. 47 g) ezeket be is tartom, a fehérje 70-80 g körül szokott lenni átlagosan. Emellett edzem min. heti 5x (amióta fogyózom ezt a videót csinálom 2x: https://www.youtube.com/watch?v=4JWp3TihnE0 (előtte 1 hónapig súlyzós edzést csináltam, néha cardiot, most úgy látom hogy már van izmom szóval csak a zsír nem kéne) de valahol meg azt írták 1400 kalória ehhez nagyon kevés... Viszont sok fehérjét eszek, nem is kívánok annyi ételt utána, sok vizet iszom, nasizom is néha szóval nem az van hogy szenvedés az 1400... akkor mi legyen?
21 éves lány vagyok, 178 cm és 68 kg.
Nekem ez így jól hangzik... Ez azért nem extrém kevés kalória :) Szerintem jó, hogy fentebb tartod a fehérjét, mint amit a buta százalékozás ad.
Van, aki összeesne ennyivel, de Te és sokan mások nem, ez ilyen, különbözőek az igényeink. Ha nem extra gyorsan fogysz, akkor ez jó módszernek tűnik Számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!