Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ma csalónapom volt. Nagyon...

Ma csalónapom volt. Nagyon sok? Csalónapon se kéne ennyit ennem?

Figyelt kérdés

Igazából nem éreztem magam egyszer se, hogy huu most kipukkadok, szóval annyit ettem csak amennyi jólesett...Na de ma mivel Mikulás volt, városnézésen voltunk, egész nap sétáltunk, és hát hideg volt,meg ugye Mikulás ésma nem törődtem a diétámmal. Szóval ezt ettem ma:

2 teljes kiörlésű zsemle,közte csirkemellfelvágott, uborka,paprika

120g sültcsirkemell

Kb. 200g aszalt datolya

Kb. 10db sült gesztenye

3dl forró csoki (tejszínhabbal)

negyed tábla fehér milka

1 kis csomag ropi

4db szaloncukor

10-12db butler keksz, ebből 4-5megkenve nutellával

2 kis db mézeskalács

Ezt így az egész nap leforgása alatt..4kor keltem,éjfélre értünk haza (sulis városnézés) Egy naptól gondolom még nem hízhatok...amúgy igy leírva nagyon soknak tűnik, de ahogy ettem, nem tűnt olyan soknak:S

2014. dec. 7. 00:39
 1/3 anonim ***** válasza:
ha egyébként a nem csaló napokon nem gagyi kalóriaszámolgatással fogynál akkor nem számítanának az ilyen esetek, mert a nagy átlag számít
2014. dec. 7. 04:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan, hogy ez nem sok. Bár még másoknak is megmutattam a kérdést, annyira tetszett.
2015. jan. 3. 23:20
 3/3 Grapp ***** válasza:
Hat nekem az alábbi csalonapom volt: egy gyros tál 3 kifli majkremmel 1 sor egy zacsi tortilla 10 deka sajtos rud 3 sajtburesz 200 gramm citromos nápolyi 1 tábla csoki 2 zacsi háztartási keksz 1 mézes mogyorós szelet
2016. ápr. 26. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!