Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így lehet fogyni?...

Szerintetek így lehet fogyni? Reggelire zab, este saláta, napközben amit megkívánok, este kocogás.

Figyelt kérdés

Reggelire zabot eszem almadarabkákkal, tejjel és mézzel, kóstoltam natúran is, de nekem az ehetetlen.

Kerülöm az édességet, de hogyha nagyon megkívánok valamit akkor megpróbálom mértékkel enni. Pl: nem egy tábla Milka csoki, hanem egy sor.

Ebédre nem kerülöm a krumplit, tészát, bár igyekszem, hogy ne mindennap ezeket egyem, de pl hetente 3-szor főzelék egy fehér zsömlével, 4-szer más.

Estére pedig egy jó adag saláta, kevés öntettel, utána pedig kezdésnek 20-30 perc kocogás.

Még csak most kezdtem ezt el, tehát nincs egyenlőre eredmény. Volt, hogy sanyargattam magam, de az lett a vége, hogy meguntam a visszafogott étrendet és túlzásba estem.

Szerintetek ez lehet hatásos?

Köszönöm!

#fogyás #zab #kocogás #koplalás nélkül
2015. jún. 3. 11:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Csokitortával is lehet fogyni, ha kalóriadeficitben vagy. Hogy jó-e az más kérdés.

A mézes-tejes zab teljesen értelmetlen és gyulladásfokozó szemétkaja, viszont finom (bár akkor már inkább csokitorta).

A zab valamilyen szinten gluténmentes, ennyi előnye van amúgy ócska.

1 tábla milkacsoki is ehető, csak ócska. De kalóriadeficit mellett a milkacsokival is lehet fogyni. Hogy mellette a minőségi éhezés mit fog okozni az már jó kérdés persze, nem sanszos, hogy az ilyen ócska étrendeknek hosszú távon szép eredménye lenne, de próbálkozni lehet.

Azért megjegyezném, a nyugati étrend még soha senkinél nem okozott jót. Tehát zabbal indítani, tejtermékeket enni, nap közben meg ami jön de tipikusan ócska kaják, ez így semmi. Nem a fogyást zárja ki, ahhoz elég keveset enni, de hogy milyen betegségek kinél mikor alakulnak ki ilyen 'mindenevés' mellett, az mondjuk megjósolhatatlan. Az elhízás már népbetegség, lassan a cukorbetegség, szív-érrendszeri betegségek is.. háááát... hajrá.

2015. jún. 3. 15:06
 12/38 anonim ***** válasza:

11-es, te most csak a negatív dolgokat írtad le, de tanácsot ezzel nem adtál a kérdezőnek. Egyébként te csak és kizárólag egészséges étrenden vagy? Igaz amit írsz nem arról van szó, de akkor írd le azt is, hogy hogy kéne kinéznie az étrendjének, hogy fogyjon is tőle, én leírtam hogy mit eszem és mit hagyok ki az étrendemből. Azt kifelejtettem, hogy tojást is lehet enni!

És itt van az az edzés amit csinálok, régen ezt videokazettán lehetett elérni, majd dvd-n, most már ingyen elérhető és szerintem az egyik legkiválóbb edzésprogram, mivel az egész tested átmozgatja:

https://www.youtube.com/watch?v=xKCTpodqeqg&spfreload=10

2015. jún. 3. 15:13
 13/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked minden egyes szavadból süt, hogy úgy gyűlölöd ezt az egészet, futással, salátával együtt, mint annak a rendje. Ez az egész eleve kudarcra van ítélve a hozzáállásod miatt.

Ha nem szeretsz futni, akkor ne fuss, válassz más mozgást, amit szeretsz, és éveken át tudod űzni, boldogságot ad.

Ha képtelen vagy lemondani a szemétkajákról, mert számodra az egészséges ételek fogyasztása nem élet, akkor tuti veszett fejsze nyele az egész.

Hiába ágálsz, vagy elfogadod azt, hogy tészta és csokievés mellett nem tudsz fogyni normálisan, vagy nem.

Egyébként meg nem értem, én ha normális ételeket eszem, pl. grillezett csirkemellett fincsi zöldsalival vagy párolt brokkolival, nem kezdek el bőgni, hogy éhes vagyok, jóllakom, és tele leszek tőle energiával. A helyedben elgondolkodnél azon, nem pótolni akarsz-e valamit a rengetek szénhidráttal, nem lelki lyukak állnak-e a háttérben.

Ezzen a hozzáállásodon ha nem változtatsz, akkor nem leszel eredményes.

2015. jún. 3. 15:19
 14/38 A kérdező kommentje:

12. válaszoló: Köszönöm!:))) Ilyet kerestem már régóta!!!

13. Teljesen igazad van! Csak úgy vagyok vele, hogy hátha megszokom a futást, meg estére először a salátát, majd már napközben is menni fog a zöldségköret, de valószínűleg csak áltatom magam, de még próbálkozom amíg bele nem fáradok. Járnék szívesen kangoora, aerobicra vagy spinningre, csak a baj, hogy ezek amíg nem keresek rendesen (most havi 40 ezerből élek diákmunkázom), addig ezeket elfelejthetem. Most már lezárul a vizsgaidőszakom, így itthon tudok videókra tornázni, csak úgy érzem, hogy a futást meg muszáj lenne csinálni, ráadásul a barátommal közösen kezdtük el, így nem is megyek egyedül.

Én is gondolkodtam azon, hogy lehet-e lelki oka, mert zöldséggel és salátával nem tudok jól lakni. Főzelékkel igen, de azután hamar éhes leszek. Folyamatosan gyors ételeket kívánok, csipszeket... Mondjuk ilyen téren vissza tudom fogni magam, de legszívesebben minden nap ilyet ennék, csak tudom, hogy méregező, hízlaló és drága...

2015. jún. 3. 15:32
 15/38 anonim ***** válasza:

Ja, és attól még, hogy valaki megválasztja, hogy mit eszik, és rendszeresen sportol, nem úgy fog kinézni, mint egy etióp, meg nem is lesz boldogtalan ember.

Sőt, szerintem azok a boldogabbak, akik nem tortákkal akarnak örömet okozni maguknak, finom, egészséges ételeket esznek és rendszeresen sportolnak.

2015. jún. 3. 15:33
 16/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem ne erőltesd a futást, ha utálod.

Nekem van otthon trambulinom, azon edzek napi 1 órát és imádom, zenére ugrálni nagyon önfeledt érzés. párezer ft-ért már lehet venni.

A zöldségek közt is van olyan, ami nagyon finom, olyat egyél, amit szeretsz.

2015. jún. 3. 15:35
 17/38 A kérdező kommentje:

Irigylem is azt, aki egészségesen él és fitt és ezt még élvezi is.

A trambulin jó ötlet:), csak az alsó szomszéd nem örülne neki, de egyébként tényleg jó és szórakoztató. Zöldségek közül van ami jól esik néha, például nyers répa, savanyú káposztát nagyon szeretem, csak ezekkel jól kéne lakatnom magam anélkül, hogy megunom.

2015. jún. 3. 15:39
 18/38 anonim ***** válasza:

Ha szőnyeget vagy vastag polifomot teszek a lábak alá, akkor nem okoz zajt, annyi, hogy mindig ellenőrizni kell, hogy megfelelően be vannak-e tekerve a lábak, nehogy lazák legyenek.

itt egy példa rá: https://www.youtube.com/watch?v=8tpYMBJH7nQ

2015. jún. 3. 15:42
 19/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Így tényleg nem tűnik hangosnak, csak valamiért az van a fejemben, hogy nyikorog, meg én egyből egy óriás kerti trambulinra gondoltam
2015. jún. 3. 15:50
 20/38 anonim ***** válasza:

Igaza van a 12. válaszolónak, csak kritikát írtam. Viszont a kérdés az volt, hogy lehet-e így fogyni és hogy lehet-e hatásos. Na most erre válaszoltam.

Amúgy az ember valami hús-zöldségevő féle, többnyire, illetve a gyakorlatban rengeteg ember érzékeny, hormonzavaros, beteg a gabonákra-tejtermékekre, túl sok szénhidrátra úgyhogy.. na most ez a gyakorlat ami miatt célszerű minél tisztábban enni. Jobban működik az anyagcsere szabályozás is az egészséget lehetőleg nem károsító, tiszta ételekkel is mint zabos tejes cukros, vagy más kétes hatású ételekkel.

2015. jún. 3. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!