Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit nem csinálok jól?

Mit nem csinálok jól?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. 15 éves vagyok,lány,53kg.(Tudom hogy "ideális" de nekem nem). Január 2.-án elkezdtem tornázni,mellette futottam is 1 hónapig.4 hónapja folyamatosan tornázok , mikor mennyi időm van.És csak izmosabb lettem.Viszont én fogyni szeretnék.Többször csináltam azt hetekig hogy kevesebbet ettem aztán ettől mindig rosszul voltam.1 hónapja összeszűkült a gyomrom.(Tudom hogy ez így nem egészséges)A cél az volt hogy nyárra formába hozom magam,és nem sikerült.Segítsetek,mit egyek és mit ne?Szerintetek a kalóriaszámlálás jó?

2015. máj. 20. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy fejlődésben lévő lány ne fogyókúrázzon! Tudsz róla, hogy ezzel akár a későbbiekben megnehezítheted a teherbeesést, illetve a baba kihordását? Akár 10-20 év elteltével is!

Az hogy mozogsz, az nagyon jó! De miért baj, hogy van rajtad izom, és nem csont és bőr vagy? Most kezdesz nőiesedni, alakulnak női formáid, ne akarj mindig gyerektestben maradni! Nem írtad, milyen magas vagy, de nekem gyanús, hogy a nőies idomokkal van problémád... miért?

Étkezés: egyél egészségesen! Sok zöldség, sok hús, kevesebb nasi! Semmiképp ne koplalj, a tápanyagokra a szervezetednek szüksége van!

Péksütemények helyett egyél főtt tojást, paradicsomot, uborkát!

Üdítők helyett igyál vizet, meg gyümölcsteákat.

2015. máj. 20. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok,nem baj hogy izmosodok, az csak jó. De én fogyni szeretnék.Rengeteg vizet iszom!Köszönöm!
2015. máj. 20. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha izmos vagy, és mozogsz, akkor az izmaid égetik a rajtad lévő zsírt, amennyiben egészséges, esszenciális bevitt tápanyagokról beszélünk.

Ha nem 5 perceket tornázol, hanem legalább heti 3-4 alkalommal 40-45 percet intenzíven, és emellett végzel valamilyen aerob mozgást(futás, kerékpározás, úszás), akkor nyár végére már meglesz az eredménye. Lemegy a felesleges zsír, az izmaid viszont szépen megmaradnak. Ezzel a súllyal felesleges kalóriát számolnod!

2015. máj. 20. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
40 perceket szoktam.Köszönöm a válaszaidat!
2015. máj. 20. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Fogyáshoz szálkásító étrend kell.

Ha neked nem tetszik a karcsú vagy izmos formád, azzal nem lehet mit kezdeni, te döntöd el mi tetszik és mi nem. Most képzeljük el azokat a lányokat akiknek nem tetszik hogy 2 lábuk van.. és mit tudnak csinálni? Max. az ízlésficamon lehet segíteni. Elfogadni, hogy emberi testbe születtél, ezen valamennyit lehet változtatni (edzéssel az izomzaton, fogyni-hízni még lehet persze bizonyos tartományon belül, de ennyi)

2015. máj. 20. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján ez valami testképzavar lehet, pszichológus, pszichiáter foglalkozik az ilyesmivel. Bocs, de 15 évesen, 53 kilósan nem kéne ennyire drámázni a súlyodon, hacsak nem vagy 140 centi.
2015. máj. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!