Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem fogyozni, ugy...

Elkezdtem fogyozni, ugy ereztem itt az ideje a valtozasnak. Probalom formalni is a testem. Arra lennek kivancsi, vajon lesz e annak eredmenye amit csinalok?!

Figyelt kérdés
Napi 30 perc kardio (futopadon emelkedon taposas-ez kb 2 km, ill futas a szabadban kb 4 km), emellett hasizom gyakorlatok-haspres (eddig 200 db) es guggolas... mi a velemenyetek?
2015. ápr. 15. 21:59
 1/2 anonim válasza:
Alhasra is eddz (neten sok jó gyakorlat van ra),sok mindenkinek ott van némi fölösleg.és a teljes felülest felejtsd el,nagyon megerolteto a gerincednek és neked is.amúgy szerintem jó :)
2015. ápr. 15. 22:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Lesz eredménye, ha mellette normálisan étkezel. A hasprés helyett inkább lábemelést végezz. És nem árt, ha a két gyakorlaton kívül mást is beiktatsz. Nem árt, ha az egész tested átmozgatod. Ráadásul egy idő után unalmas lesz, ha mindig ugyanazt csinálod.
2015. ápr. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!