Már két hete nem mozogtam és elkezdtem eltérni a nagyon jó étkezésemtől is, ma meg ez (lent). Nagyon visszavetettem a fogyásom?
11 hónapja kezdtem fogyózni (illetve gyökeresen másképp étkezni és mozogni), szuperjól is éreztem magam (és tulképp még most is), összesen 35 kilót fogytam ennyi idő alatt (2 hete 80 kiló voltam).
A rendszeres mozgásformámra nem volt mód húsvét alatt és elkezdtem eltérni az étrendemtől is. Ma végre mozogtam, jól éreztem magam, erre benyomtam a normál étkezésen kívül délután még 7 darab (!) pilótakekszet.
Nagyon mérges vagyok magamra és félek, hogy újra visszajönnek a régi "szokásaim".
Persze inkább azt gondolom, hogy ahogyan majd' egy évvel ezelőtt, úgy most is sikerül majd megállítanom magam, de sajnos 2 hét alatt máris híztam 2 kilót.
Kérlek erősítsetek meg, hogy nem dőlt össze a világ!:)
Mert kicsit elkeseredtem. :)
Nagyon köszi!!
Nem dőlt össze a világ :D
Gratulálok a szép teljesítményhez, nagy dolog az a 35 kiló, és nem ezen fog bukni, ha nem esel vissza. De tekintve, hogy már most milyen rosszul érzed magad tőle, nem hiszem, hogy másodszor is megteszed. Szerintem te magad is kijelentetted, hogy akkor érzed jól magad, ha mozogsz és egészségesen eszel, akkor gondolj arra, hogy jól akarod érezni magad :) Sok sikert a további mínuszokhoz!
Köszi szépen nektek, összeszedem magam és felszívom az arcom. :)))
Mentek a zöldek is, köszi!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!