A koplalás hatékony?
Egy edző, hogy mondhat ilyet? :O komolytalan...
Hamar veszít súly, igen. Kilók olvadnak le, csak annak egy része izom! És nyilván nem az a cél, hogy izmot veszíts, hiszen az izom ad formát és tartást.
Valamitől elhíztál, ha fogyóznod kell. Ha koplalsz, majd visszatérsz erre a "normál" étrendre, akkor jönnek vissza a kilók is.
De! Ha egy egészséges, kemény megszorításoktól mentes, tartható étrendet akarsz utána követni, akkor mért nem kezded el azt már most és hagyod ki a koplalást? :P
A kérdező kommentje:
egyébként ilyen 168 centi vagyok es 75 kg.... olyan 63 szeretnek lenni. nem akarok vekony lenni!- vágd le a fèl lábad, az is hatékony. Édesistenem...
Ha az edződ azt mondta, hogy a koplalás jó, akkor mond meg neki, hogy keressen másik munkát, mert edzőnek pocsék. Koplalni nem jó. Nem csak azért mert a duplája visszajön, hanem mert azzal semmiféle vitamin, ásványi anyag nem kerül a szervezetedbe, és tönkreteszed magad egészségügyileg is. Koplalással egyébként nem is igazán fogysz,mert először csak a szervezetedben lévő vizet veszíted el. 2-3-4 nap koplalás után akár olyan szédülés, rosszullét is lehet ami akár komoly gondokat okozhat (cukorszint pl)
Nyárig azért van 2 hónapod, amivel szépen lelehet fogyni normálisan is. Csak étrendváltozás, és megfelelő sportra van szükséged.
Én 95 kiló voltam amikor elkezdtem fogyókúrázni. 2 hónap alatt lement 7-8 kiló ami nem jött vissza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!