172 cm 48 kg-s 15L vagyok. Napi 500-800 kalóriával mennyi időn belül sikerülhet 45 kilóra lefogyjak?
Én 172 cm vagyok és 52 kg és tökéletesen meg vagyok elégedve az alakommal.
Úgy látom,hogy az előzők megpróbáltak már lebeszélni a fogyókúráról.Én is ezen a véleményen vagyok,de fölöslegesnek tartom még egyszer elmondani ugyanezt.
Ha mindenképpen fogyni akarsz akkor egyél nagyon rendszeresen,legjobb a napi 5-szöri étkezés(reggeli,tízórai,ebéd uzsonna,vacsi),és minél kisebb kalóriájú ételeket fogyassz.Reggelire egyél többet,inkább vacsorára egyél kevesebbet.Rengeted vizet,NE teát,vagy üdítőt igyál.
Én a koplalást nem javaslom,azzal a végén az ellenkezőjét fogod elérni.
:)48 kilósan is egy kövér lánynak nézek ki,ezt tetézném efölött.És akkor már azért nem érdekelném a fiúkat.
:)és nem bírok enni, mert gyűlölöm ha tele van a hasam.köszönöm a kedves szavakat.
Én 168 cm vagyok és 67 kg. Nem vagyok kövér, duci sem, molett sem. Normálisan és egészségesen nézek ki.
Hallgass ránk, 172 cm-hez a 48 és a 45 is NAGYON kevés. Akkor is, ha vastagnak látod a combodat. Inkább tornázz, attól alakul a combod, de nem leszel beteg.
A testtömeg-indexed 48 kilóval 16,2.
A normális érték: 18-25. Ez azt jelenti, hogy orvosi értelemben kórosan sovány vagy. Nem sovány, hanem kórosan sovány, ami veszélyezteti az életedet.
Ha fogysz, 45 kilóval ez az érték 15,2 lenne.
Ezen az oldalon ellenőrizheted, ez az életkorodnak megfelelő index. Ha a számítás után a "tovább" gombot nyomod, elolvashatod, mit írnak az ilyen kis súlyról: alultáplált vagy, felszívódási zavaraid lehetnek és általános orvosi kivizsgálás javasolt. Ez a 48 és a 45 kilóra is igaz.
Ha vastagnak érzed a combodat, vagy a testedet, az testképzavar. Jó volna, ha segítséget kapnál. Nem hinném, hogy emiatt "ribi" lesz belőled, sokkal inkább valószínű az a verzió, hogy ha elégedetlen vagy magaddal (45 kilósan is az leszel!), nem leszel képes párkapcsolatot létesíteni, mert nem hiszed el, hogy szerethető vagy és szép. Azt fogod hinni, hogy csak kihasználásból vannak veled a pasik, és állandóan rettegni fogsz attól, hogy elhagynak egy szebb/vékonyabb nőért. Ez megkeseríti az életedet, nem tudod élvezni a szép dolgokat. Ha pedig hangot is adsz a féltékenykedésnek, azért fognak elhagyni, mert nem bízol bennük.
Kérj segítséget, pl. ha van orvos vagy pszichológus az iskolában, tőle. Vagy anyukádtól, vagy egy tanárodtól, akiben megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!