172 cm 48 kg-s 15L vagyok. Napi 500-800 kalóriával mennyi időn belül sikerülhet 45 kilóra lefogyjak?
csökkentsd a napi energia bevitelt 20 százalékkal így heti 1-2 kilót tudsz fogyni és a zsírból megy le nem pedig az izomból.
ha 500 kalóriát eszel a fogyásod 80 százaléka izomból megy le mert azt bontja le a szervezet először
Heti 1-2 kiló nem rossz. Köszönöm.
Nem formásodni szeretnék hanem leadni mindenből, a hasamból, a combomból...mert jelen pillanatban egy tehénnek nézek ki.
A húgom olyan magas mint te és 45 kg. Szivesen bemutatlak neki, éppen a kórházban fekszik anorexia miatt!!!
Már 1 éve nincs menstruációja és így ugye gyereke sem lehet :-(
Hosszú hónapot kínszenvedései után végre eljutottunk oda, hogy ő is belátta, így nem mehet tovább. Csak az a baj, hogy a sok koplalás után a szervezete már egyátalán nem fogadja be a szilárd táplálékot. :-(
Mindannyian tudjuk, hogy még hosszú út vezet a teljes gyógyuláshoz, de legalább már megtaláltuk a helyes irányt.
Te is kórházba szeretnél kerülni? Ott nem fognak neked könyörögni, hogy egyél, hanem ledugnak a szádon egy nagy csövet és azon keresztül adagolják a fincsi tápszert.
Szerintem fogyókúra helyett inkább keress fel egy jó pszichológust, mert ez nem játék, az anorexiába nagyon könnyen bele lehet halni!
Remélem megfogadod a tanácsom, hiszen én testközelből látom ezt a betegséget és mindent ami vele jár. Hidd el, szükséged van segítségre, egyedül nem fogsz tudni talpra állni!
Az a baj, hogy az anorexia nem csak téged tesz tönkre, hanem mindenkit aki szeret! Látják ahogy lassacskán elhagy minden erőd és szép lassan teljesen elsorvadsz. Nincs ennél fájdalmasabb látvány egy szülő és testvér számára! Csak állnak a kórházi ágy mellett és nem tudnak semmit tenni, miközben a szerettük szó szerint haldoklik. Tényleg ezt akarod???
Remélem a családod felismeri, hogy bajban vagy és még idejében segítő kezet nyújtanak!
Vigyázz magadra, remélem megfogadod a tanácsom!
Eddig lénapokkal fogyóztam és 2 hónap alatt fogytam le 4 kilót.De nehéz volt és belassult.Most heti fél kilót ha fogyok.Most levittem 500 alá talán segít.
Szívemből sajnálom a húgodat, borzalmas lehet.Én szép szeretnék lenni nem hulla.
És nem gondolom, h orvosra lenne szükségem.
Meggondoltam a húgoddal kapcsolatos válaszomat.Nem voltam elég együtt érző.Ez egy borzalom és így van én mindig azt érzem, fogynom kell mert kövér vagyok.Nekem sincs menszeszem egy jó ideje.De nem vagyok rosszul.
Szörnyű lehet látni, hogy akit szeretsz bajban van és Te nem tehetsz érte sokat.Nagyon sajnálom remél mihamarabb rendbejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!