Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm 48 kg-s 15L vagyok....

172 cm 48 kg-s 15L vagyok. Napi 500-800 kalóriával mennyi időn belül sikerülhet 45 kilóra lefogyjak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 20:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha már nincs mensesed,az már azt jelzi hogy baj van,de aki hülye haljon meg,nem tudok mást mondani,nyugodtan pontozál le.
2010. febr. 21. 08:21
 22/43 A kérdező kommentje:
oh, eszemben sincsen lepontozni, igazán hasznos választ adtál."aki hülye haljon meg"-ha szerinted én és sok más ember hülyék vagyunk haljunk meg, nálad is gondok vannak.
2010. febr. 21. 11:06
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj de szörnyen bután csinálod. először is több kalóriát vigyél be csak minőségi ételekből, fehérjedúsan, szénhidrátszegényen. attól hogy többet eszel nem fogsz elhízni csak egészséges maradsz. persze fontos hogy csak tiszta kajákat egyél. a zsír pedig akkor fog égni ha a pulzus eléri az aerob tartományt. ehhez sport kell, futás, bicikli, lépcsőzés, stbstb. amit te írsz azzal le tudsz fogyni gyorsa persze. de ígérem 20 éves korodra el lesz cseszve az alakod
2010. febr. 22. 15:12
 24/43 anonim ***** válasza:
90%
Ez kamu kérdés, ugye?! Ha nem akkor nagyon szánalmas vagy...te szegény kövér kislány :P
2010. febr. 22. 16:05
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Ez mindenkinél más, mert nagyon sok mindentől függ. Mennyit ettél előtte, sportolsz e, abban a 800 kcal-ba milyen ételek számítanak bele, stb.

Én együtt érzek veled, 162 cm, 40 kg vagyok, engem is vékonynak tartanak, a 40 kilómtól átlalában kiveri a víz az embereket. :P De elhiszem neked, hogy vastagok a comjaid, nekem is azok, a fenekem is nagy. :(

Viszont gondold végig hogy te tényleg ezt akarod e? Mert lehet hogy ha csak sportolnál már azzal eredményt érnél el. Nekem akadozik a menzeszem, hónapok óta alig kapok levegőt, a hasamat folyton elrontom. Én nem érzek elég erőt magamban ahhoz, hogy változzam, már a fizikai szempontok miatt sem, hiszen a szervezetem tartalékol, bármit eszek állandóan elrontom a hasamat, sőt néha bekattanok a szénhidráttól ilyenkor nagyon nehéz abbahagyni az evést. Szóval olyan mintha ténylegesen nem is szabadna ennem.

De lehet hogy veled nem csesz ki így a szervezeted, és még nincs késő, gondold végig. Próbáld ki hogy sportolsz és normálisan diétázol, sok zöldséget eszel.

2010. febr. 22. 17:20
 26/43 anonim válasza:
100%
Ne fogyni akarj hanem menj konditerembe vagy otthon rubint réka kazi!combra feszesíts ennyi!!
2010. febr. 22. 18:01
 27/43 anonim válasza:
80%
Szerintem szedjél hashajtót dupla adagot!!! ja és hánytasd is magad!! idióta
2010. febr. 22. 18:35
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ennyi idősen én is 48 kg voltam. Tökéletesen éreztem magamat a bőrömban, mert közben sportoltam, és többet ettem, mint bárki más a családban. Fejlődő szervezetem mindent feldolgozott, semmit nem raktározott, ezért zsírprnácskáim sem voltak. Ezzel arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a 15 évesen szükség van a tápanyagra, ahhoz, h egészséges felnőtt légy. És egyben biztos lehetsz, koplalással eléred az áhított 45 kilót, és lesz hozzá egy löttyedt segged, amitől a srácoknak a hátukon feláll a szőr. Szóval egyél normálisan, fehérjét (hús, tojás), zöldségeket és délelőtt ehetsz gyümölcsöt és szénhidrátot is. És ami fontos, sportolj valamit. Anélkül rossz lesz rádnézni, mert nem formás leszel, hanem egy tartás nélküli lány, akit csak azért vesznek majd észre, mert feltűnően betegesen néz ki.

2010. febr. 22. 18:35
 29/43 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.
2010. febr. 22. 19:10
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
istenem.....................
2010. febr. 22. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!