Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan legyen elég akaraterőm?
Már vagy 10-szer neki álltam fogyókúrázni, ha nem 11-szer, de egyiknél sem értem el kiemelkedő sikert...
Majdnem mindig ugyanaz: tartom a diétát, utána egyszer csak nasi hiány.. jó ezt még átvészelem, nem eszek semmi tiltottat. A 3. ilyennél már nem bírom megállni........
Ha nem ez, akkor meg neki áll fájni a gyomrom, szörnyű fájdalom és minden kínszenvedés és ha nem eszek valamilyen tésztafélét (nem a spagetti tésztára gondoltam) nem múlik a dolog. Csokit, vagy húst, vagy rizst eszek ugyanúgy marad a fájdalom.
Szörnyen felb*szkurál, hogy nem vagyok elég erős ahhoz, hogy leadjak 10 kilót. Az még nem is olyan sok. Kérlek segítsetek, akár egy pszihológussal vagy bármi kis apró tanáccsal mert utálom, hogy a nyomorék táncosok leszólnak a súlyom miatt. ..
16 éves lány, 169 cm és 62-63 kg
nézegess képeket ilyen gyakran sportoló jó alakú lányokról, olvasgass róla az interneten
emellett amit leírtál az tipikus falás roham
naponta 5-ször étkezz 3 óránként és egészségesen
Lényegében segíthetnénk abban, hogy legyen AKARAT erőd ahhoz amit nem AKARSZ ?
Hidd el, amit akarsz ahhoz van akaraterőd. Amihez nincs, azt nem akarod (vágysz rá, elfogadnád, de nem akarod).
Kezeld helyén a dolgokat. Jobban akarsz tésztafélét enni mint tésztafélét nem enni. Ez nyilvánvaló, a te döntésed és nincsen vele semmi baj.
Napi rendszerességgel sportolok.
És nagyon köszönöm a válaszokat!
A sport jó, és ahhoz látszik van is kedved, akaratod.
Az étrend megint más, és a testsúly inkább ezen múlik. Persze fogyáshoz több út is vezet, de valamelyiket akarni kell ahhoz, hogy fogyjon is valaki.
Leírnád nagyjából a fogyis napokon mikor, mit és mennyit ettél? A hiba valószínűleg inkább ebben volt és nem az akaraterődben.
Szépen kialakított étrendnél nem kellene ilyennek előfordulnia.
ennyi.
sza-r a kajád.
nem az akaraterőd itt a hiba,hanem a tudás hiánya.
Reggel miután felkeltem zabpelyhet ettem (olyan vizes cuccot) vagy tojást, ugyebár az fehérje. Azt tudom, hogy jobb ha csak a tojás FEHÉRJÉből csinálok rántottát vagy valamit, mert a sárgája az zsíros, vagy miért.
Suliba barna rizst és natúr grill húst, esetleg salátát vittem. Az tény, hogy csak kis adagot... Lehet ez volt a baj. Ilyenkor jött a hasfájás.. vagy éppenséggel este edzés közben. Igyekeztem 6 után nem enni. Ha meg igen, akkor csak natúr joghurtot, vagy abonettet.
Az igazat megvallva van egy személyi edző ismerősöm, vele bele is kezdtünk a dolgokba.. igen ám, de vizsgázott meg minden és így abba maradt. Azt hiszem 19 éves szval érthető...
Ő egy nagyobb változás után lett személyi edző... és hiába ismerős, fizetni neki is kell a munkájáért mert nem vagyunk olyan nagyon jóban.
Szval abba maradt. De máshoz meg nem szeretnék menni, és leginkább a pénz miatt, mert a családom nem áll túl jól anyagilag...
Szerintem rosszul tudod.
A tojás sárgája picit zsíros, de azért eszel, hogy tápanyagokhoz juttasd a tested. Rengeteg hasznos tápanyag van benne (vitaminok, ásványi anyagok). A tojás, különösen a sárgája nagyon jó táplálék.
A zab viszont csak szénhidrát.. nem hízik el mindenki aki eszi, de azért hozzá segíthet.
A rizs is inkább tömegnöveléshez kell, nehezíti a fogyást mondjuk mennyiségfüggő is.
Joghurt az tejtermék, a tej az állatok hízását segíti.
Egyébként a 6 után nem evéshez tényleg akaraterő kell.
Egyébként nem csak edzőkkel lehet életmódot váltani, sőt sok edző nem jól csinálja a dolgát. Mondjuk megtanul valamit táplálkozásról, de ha dietetikustól tanulnak akkor elég sok tévhitet fognak terjeszteni, ha magadtól tanulsz, akkor viszont utána nézhetsz mindennek, hogy tényleg a legjobb, legkönnyebb utat válaszd magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!