Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki adna tanácsot?

Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
2 hónapja járok folyamatosan konditerembe, 30 perc biciklivel kezdek, aztán 30 perc ellipszis, vagy 30 perc séta a futópadon 10°os szögen 6os sebességen. Eddig 1 kilót fogytam... étrendemben a reggeli egy szendvics, többnyire rozskenyérből vagy teljes kiőrlésű zsemléből, az ebéd az normális, hol mi, az uzsonna pedig vagy egy szelet vajas rozskenyér, vagy saláta. Mért nem fogytam ez alatt a 2 hónap alatt többet? :(

2015. márc. 13. 13:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh és elfejtettem. Lány vagyok, 21 éves, 178 centi,80 kiló.
2015. márc. 13. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Hallottad már, hogy az izom nehezebb mint a zsír?
2015. márc. 13. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Vacsora?

A normális ebéd, mit takar?

2015. márc. 13. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

"Hallottad már, hogy az izom nehezebb mint a zsír?"

És szerinted, ha használja egy kicsit a kardiogépeket, attól már lényeges izomgyarapodásra tesz szert?

Könyörgöm, néhány ember esküszöm azt gondolja, hogy konditerem=izom. Csak be kell lépned az ajtón, máris ugrál rád az izomtömeg, vagy mi basszus? Csak úgy megsúgom, hogy az izom nem jön könnyedén... Némi futópaddal ugyan nem fog izmosodni, ráadásul tömegnövelő étrend nélkül...

Kérdező, a mozgás megvan, már csak az étrended kéne rendbe tenni. Keress rá a szálkásító diétára. Számold a kalóriáid.

"Az ebéd az normális, hol mi" - Mivan? Azért remélem átérzed mennyire értelmetlen amit mondasz, és hogy mennyire 0 információ ez. Mi a normális? Mennyit eszel belőle?

Amúgy ha már ott vagy lent a teremben, igazán súlyzózhatnál is egyet, csak az előnyödre válna.

2015. márc. 13. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát mikor mi. Van hogy milánóit csinálok, van hogy salátát, ilyesmikre gondoltam,netán rántott hús, esetleg rántott sajt.Azért kérdezném, hogy min kéne változtatni.
2015. márc. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!