Arról lenne szó,hogy 17 éves lány vagyok. 159 cm, és 95 kg. Évek óta szeretnék lefogyni, de sehogy sem sikerül. Számtalan fogyókúrán túl vagyok, és számtalan dietetikus segítségét is kértem. ezenkívül voltam különböző vizsgálatokon is, de sehol sem mondtak konkrét dolgot, ennyivel el lettem küldve: "ilyen a természetem". Nem tudok már más egyébre gondolni,gondoltam itt megkérdezem.
2012. jan. 9. 16:45
1/6 anonim válasza:
Étrended? Mozgásmennyiséged?
2012. jan. 9. 16:56
2/6 anonim válasza:
Elég furinak tartom, hogy dietetikus elintézi azzal, hogy "ilyen a természeted"..ezt leginkább egy pszichológus mondhatná...
Furcsa az is, hogy a háziorvosod sem segített, hisz kórházi segítséget is lehet kérni, és ott azért szakértők vannak.
Mégis, hogy néz ki egy napi étrended? Mit és mennyit eszel és milyen gyakran? Info nélkül nem lehet semmiféle tanácsot adni.
2012. jan. 9. 16:57
3/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet, de az activia VIP hírdet egy személyre szabott étrendet. Beütöd a gugliba hogy activia VIP és ott csatlakozni kell, a többit nem tudom.
2012. jan. 9. 16:58
4/6 A kérdező kommentje:
Hát a pék árúkat teljesen ki iktattam az étrendből.. Ezeket eszem: natúr joghurt,túró, kefír,jázmin rizs,alkalmanként burgonya,sovány húsok( szárnyasok kivételével).Zöldségek+ gyümölcsök( banán kivételével bármi). 2 hete úgy csinálom, hogy minden második nap, csak gyümölcsöt és natúr joghurtot eszek. Inni meg viszont csak csapvizet. Mozgás az megvan, ami alap az naponta 6 km biciklizés,+ még attól függ ,hogy kell e menni valamerre, mert falun lakom, és a legközelebbi bolt is ,meg buszmegálló is tőlünk 3 km. Valamint kosárlabdázom
2012. jan. 9. 17:56
5/6 anonim válasza:
Kár, hogy csak 2 hete csinálod, már így kellene élned legalább 2 éve, vagy legalábbis amióta elkezdtél hízni.
A cukrot is iktassad ki az életedből, semmi szüksége rá a szervezetednek. Ami cukor kell, azt összeszedi a rendes ételekből. Ha így folytatod, fél év múlva nem fogsz magadra ismerni. Ne fogyj hirtelen, ez nagyon fontos. ennyi túlsúlynál nehogy csúnya bőr maradjon hátra. Ahogy fogysz, majd edzed a hasizmodat is.
2012. jan. 9. 18:30
6/6 A kérdező kommentje:
Eddig mást nem nagyon lehetett,mert daganat volt a méhemben,és semmiféle mozgás nem volt ajánlott. De mostmár ezek leszek minden erőmmel. akaraterőből nincs hiány:) És nagyon szépen köszönöm a tanácsot:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!