106 kg-ról 72 kg-ra fogytam, de most érzem magam olyan kövérnek hogy legszívesebben utcára sem mennék. Tanácsot adna esetleg valaki?
Nem tudom miért van ez.Valaki hallott már hasonlóról?
Olyan mintha mindenki azt nézné az utcán hogy mennyire kövér vagyok,és már a boltba is alig van kedvem lemenni.
Ha jön velem szembe egy ember egyből azt gondolom hogy amikor rám néz az lesz az első gondolata hogy mekkora vagyok.106 kilóról fogytam 72 re,de én nem érzem magam kisebb darabnak mint régen.
168 cm magas vagyok.
22/L
Gratulálok!
34 kg fogyás az akkora teljesítmény,amit csak kevesen tudnának véghezvinni.Légy büszke magadra!Járj emelt fővel,és ne gondold,hogy azért néznek,mert kövér vagy,sokkal inkább azért,mert csinos.
Hülyeség, ez nem anorexia.
Én ugyanígy vagyok ezzel. Bár én "csak" 80kg-ról indultam és akkor nem figyelgettem különösen magam, tudtam h felszaladtak a kilók de azt is tudtam h majd leadom. Most, hogy 64kg lettem, kövérnek érzem magam. De szerintem csak azért mert baromi sok erőfeszítést teszek nap mint nap azért, hogy tetsszen az amit a tükörben látok, de így mégis mindig sokkal kritikusabb vagyok magammal amikor nézegetem magam és még mindig nem tetszik. De egyszer majd amikor eléred azt a kinézetet ami mindig ott lebeg előtted akkor a tükörben is látni fogod hogy igen, megvan :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!