Van itt olyan lány, aki elégedetlen az alakjával? Túl kövérnek vagy túl soványnak találja magát? Ha igen, tesz ellene valamit? S mit?
Ugye rengetegszer látni a siránkozó szavakat, hogy jaj, nem tetszik az alakom, de sajnos báááármit csinálok, nem tudok fogyni/hízni, pedig én annnnyira akarom, csak hát az a fránya genetika meg a csontok.
Na én arra lennék kíváncsi, hogy mi ez a bármi. De nem úgy, hogy "hiába eszek sokat, nem hízok", mert ennek az égvilágon semmiféle információtartalma nincs, hanem mondjuk írd le egy átlagos napi kajádat. vagy a tegnapit. Meg az azelőttit. Meg az azelőttit.
Ugyanis ahogy észrevettem, az embereknek marhára nincs fogalmuk a helyes táplálkozásról, pláne mivel a kifejezést nőimagazinos fogyókúrákkal és salátazabálással társítják. Ami hülyeség.
Na meg azt hiszik, hogy a koplalással fogyni fognak. Ami természetesen nem fog jól sikerülni, aztán csodálkoznak, hogy miért van szar kedvük.
És igen, van a tarsolyomban egy-két recept az áhított alak elérésére. Meglepően egyszerű módok.
Hát én most értem el azt a pontot, hogy már nem vagyok elégedett az alakommal, úgy hogy biza megkezdődik a nagy sportélet, ami kimaradt mostanság eléggé. Amúgy elégedett voltam/vagyok magammal, még pár kiló plusszal is, mert meglepően jól állt nekem, csak most elértem azt a bizonyos határvonalat és azt már nem lépem át :)
Szóval új élet, új alak :) Ennyi, nincs depi, jaj de ronda vagyok meg ilyenek, csak változtatok egy csöppet :)
áh nálam ez ment évekig, aztán egyszer vérszemet kaptam, lefogytam 10 kgt, és azóta tartom
tartani sokkal könnyebb, mint fogyni
megszenvedtem azzal, hogy fogyjak, de tartani a súlyt elég kényelmes, bár igaz, pár dolgot véglegesen változtattam az étrendemen
Nem tudom én imádok enni! És nem azt nézem evés közben, hogy mennyit hízom tőle. Mondjuk nincs is rossz alakom szerintem, a testsúlyom normál csak van egy kicsike hasam meg testzsírom de nem sok lehet. De ennyi kell :D Nem is szívesen lennék pálcika XD
Fogyókúra XD na ne nevetted. Mondjuk van időszak amikor nem vagyok annyira éhes, de valamikor meg nagyon.
De én megvagyok elégedve magammal. :D
van kb 5 kg felesleg rajtam. És hogy lemenjen, hát nagyon minimálisat eszek. (de nem éhezek) És próbálok minél többet mozogni. 170/65
17/L
# 4
Még szerencse, hogy egy árva szóval sem írtam, hogy minden nő ilyen lenne. Látom az értelmezési mechanizmus megint üt többeknél is.
# 7
Na és kedves heteske, elmesélnéd, hogy pontosan mi az a "nagyon minimális", amit eszel? És hogy miért hiszed, hogy ez majd sikerülni fog? Mert ha azt eszed, ami épp van, csak keveset, akkor nem fog sikerülni.
És elárulok egy titkot: azt a szót, hogy "fogyókúra" el kell felejteni.
Bakker, és áttették... pedig nem véletlenül oda tettem fel, ahova, ne tessék engemet hülyének nézni, oké? Aki a fogyúkúrarovatba téved, az már megpróbál valami tudást összeszedni, de a kérdés legfőképpen azokhoz szólt, akik tudás nélkül vágnak ebbe bele.
És azért szexualitás, mert sok vita van a lányok alakjáról, főleg az elhízásról, aztán írják, hogy "azért hízok el, mert nem tudok lefogyni, jaj".
Ma reggelire fött tojást ettem, egy nagyon kevés kenyérrel.
És almakrémleves volt az ebéd. A vacsorát meg kihagyom.
És probálok egy olyan étrendet összeállitani magamnak hogy legyen vitamin is és azért tápláló is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!