Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg nem bírják a jóképű fiúkat?
Úgy értem, hogy sok lányismerősömtől hallottam már, hogy azért nem szimpatikus nekik egy fiú, mert hogy "látszik rajta, hogy tudja hogy jól néz ki".
Ezt nem olyan fiúkra mondták, akik ilyen nagyképű páwák, hanem normálisan viselkedő, jóképű fiúkra, akik nem önteltek, de tisztában vannak a külső adottságaikkal és pl. mernek kezdeményezni a lányoknál.
Kérdésem, hogy ez valóban így van, vagy inkább az zavarta őket, hogy az a fiú, vagy egy ilyen fiú nem kezdeményezett náluk?
A nők ilyenek.
Mást mondanak, mint amire valójában vágynak.
a rondákat szeretjük
ilyen hüly ekérdést
Ez így nem igaz. Nálam alapelvárás, hogy jól nézzen ki egy fiú (hogy tényleg 10/10 legyen az én szememben, az én ízlésemnek), viszont az önteltség kizáró tényező. És nemcsak a díszpáwák tudnak önteltek lenni.
Sokkal inkább az esetem egy olyan fiú, aki a maga természetes valójában néz ki jól: Szimpla, nem fél órás belövést igénylő frizura, egyszerű, ízléses ruházat, nem szétgyúrt alkat, nincs tele fém ékszerrel, valamint látszik a szemében, hogy olyan kis okos, szerény...:)
Én nekem csak jó pasi jöhet szóba, mármint plátóin csak az fog megtetszeni, persze ha már megismertem akkor jöhet 10/7es is, de alapból csak a 10/9-10 esek tetszenek meg.
Én nem ítélem el őket, max akkor ha tényleg ki van írva az arcára hogy rohadt beképzelt. De ha szerény , és jól néz ki akkor az a legjobb :)
(Csak sajna azt vettem észre hogy ezek a nagyon jó pasik is inkább az átlagosan szép lányokra hajtanak..a nagyon szépekhez senki nem megy oda, csak pár lúzer akit annyian visszautasítottak hogy már tök mindegy neki...Azért a helyes pasik is félrik az egójukat...)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!