Van itt olyan lány, aki elégedetlen az alakjával? Túl kövérnek vagy túl soványnak találja magát? Ha igen, tesz ellene valamit? S mit?
Ugye rengetegszer látni a siránkozó szavakat, hogy jaj, nem tetszik az alakom, de sajnos báááármit csinálok, nem tudok fogyni/hízni, pedig én annnnyira akarom, csak hát az a fránya genetika meg a csontok.
Na én arra lennék kíváncsi, hogy mi ez a bármi. De nem úgy, hogy "hiába eszek sokat, nem hízok", mert ennek az égvilágon semmiféle információtartalma nincs, hanem mondjuk írd le egy átlagos napi kajádat. vagy a tegnapit. Meg az azelőttit. Meg az azelőttit.
Ugyanis ahogy észrevettem, az embereknek marhára nincs fogalmuk a helyes táplálkozásról, pláne mivel a kifejezést nőimagazinos fogyókúrákkal és salátazabálással társítják. Ami hülyeség.
Na meg azt hiszik, hogy a koplalással fogyni fognak. Ami természetesen nem fog jól sikerülni, aztán csodálkoznak, hogy miért van szar kedvük.
És igen, van a tarsolyomban egy-két recept az áhított alak elérésére. Meglepően egyszerű módok.
Az utolsó válaszolóval nagyon egyet értek, szerintem mindenki maga ismeri saját magát, és saját szervezetét, én ugy gondolom hogy tudom mire van szükségem ahoz hogy azt az 5 kg- leadjam. Sok sikert a hízáshoz, de azért szerintem nem kell nekem megmond hogy mi a jó és látványos.
Tudod olyan szakon tanulok ahol elmondják hogy mi hogy táplál, minek nagyobb a vitamin és tápértéke. Én ezzel találkozok nap mint nap.
Jah és még annyit megosztok veled voltam már 60 kg is, és kb ugyan ezzel az étrendel értem el. az 5 kg felesleg annak köszönhető hogy nem becsültem meg azt a 60 kgt és sok sok csokit ettem.
Köszönd magadnak és a többi (eddigi hetek, hónapok, évek) idiótának.
Érdekes hely lehet, ahol azt tanítják, hogy ettől a napi cirka 100 g kajától te majd egészséges leszel. Végülis lehet az egész fitnessipar hazugság, sőt, még az én szervezetem is. Vagy neked van árnyékbioszférás fiziológiád.
De persze én vagyok a hülye.
örülök, h egyetért velem valaki. engem nem zaklat fel, h 2 méterhez 60 kg, nem is olvastam, amikor ezt írta.
de ahogy válaszol, meg ahogy mindenkinek meg akarja mondani a tutit, az kissé (nagyon) arrogáns. mindenki maga tudja, h mi a jó neki, szóval állj le az oltogatással. nem te fogod megmondani, ki hogyan fogyjon le. problem?
Tény, hogy cérna, de nem mondtam, hogy tökéletesen sikerült összehoznom az étrendet, csak egy kicsit javítottam a helyes irányban. Ja, és csak pár hónapja csinálom, nagyobb mértékű hízás nem is nagyon lenne optimális.
Úgyhogy megint sikerült helyesen következtetni ^^
És igen, arrogáns vagyok, mert amíg 7 emberből 6 nem is a kérdésre válaszol, aki meg de, az meg azt hiszi, hogy a kiscicaadagjával majd jó egészséges lesz, ráadásul elolvasni is csesznek, amit írok, addig meg is van rá az okom. Ez a "mindenki maga tudja, h mi a jó neki" meg a legönámítóbb, legön- és közveszélyesebb hazugság amit csak hallani lehet. Nem, az emberek nem tudnak semmit. Az emberek hülyék. Veszedelmesen hülyék. Sajnos. Lassan áttérnk ezórovat-szintre, ahol azt gondolják, hogy ha ő elhiszi, hogy létezik rózsaszín unikornis, az attól létezni fog, és mindenki más téved. Itt ugyanez, ha te csak úgy kigondolod, hogy neked mi a jó, attól még nem lesz valóban igazad. Eme megállapítást meg sajnos naponta többször megerősítik az emberek.
"Az emberek hülyék. Veszedelmesen hülyék. Sajnos"
És ha nem tévedek te is ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!