Valaki adna tanácsot illetve segítene?
Szerintem szokd meg a helyzetet. Ahogy írsz, abból arra következtetek, hogy irigy vagy a nővéredre és lehordod magad mindenféle gnómnak, amiért nem tudsz olyan lenni mint ő.
"anorexia.. ezen gondolkodom.. 3 napja nem ettem és jól érzem magam!"
Nem vagy te egy kicsit kattant?
A súlyod TÖKÉLETESEN megfelel a magasságodnak. Ha meg nem vagy megelégedve magaddal, hagyd el a csokit meg a nasikát és kezdj sportolni!
Amiket itt leírtál, már biztos egy ideje ismételgeted magadnak, mostanra el is hitted - holott egyáltalán nem igaz. Az emberek nem azért választanak párt, mert az vékony, vastag, hanem hogy az illető negatív vagy pozitív. Ui. nem érzed jól magad egy negatív emberrel, aki magát szidja, mást szid és elégedetlen az életével.
Valóban foglalkoznod kell magadda, de nem a súlyoddal van probléma, hanem azzal, amit magadról gondolsz. Állj a tükör elé és mosolyogj bele, de igazán. És észreveszed a különbséget. Sajna, a környezeted lassabban fogja észrevenni - de nem te leszel az első gyerek, aki féltékeny a tesójára, sem az, aki háttérbe szorul a tesójához képest. Ilyen a szelaví.
Te nem vagy normális.
Más nem kéri ,nem akarja ,de Te meg szándékosan akarsz anorexiás lenni.
1évig voltam az ,most bulimiás vagyok.
Nem kértem nem akartam.
De tudod mit most ,hogy bulimiás vagyok nem arra vágyok hogy sovány legyek hanem ,hogy meghaljak.
Minden nap gyötrelem.
Az elmúlt 2 èv maga a pokol volt.
És korán sincs vége.
Ne haragudj ,hogy ezt mondom , de sok dolgot át kell élni ahoz ,hogy megértsük.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!