Szeretnék tanácsot kérni, hogy kertes házban tartott kutya ürüléket, hová kell tenni, illetve hogyan lehet a legegyszerűbben komposztálni?
Figyelt kérdés
Eddig városban laktunk, ahol a kutyafuttatónál kihelyezett tárolóba helyeztük el eddig a kutyagumit, de most nem tudom, hogyan/hova, szóval mit tegyek vele?2013. szept. 4. 13:53
1/7 anonim válasza:
Komposztálni nem érdemes, kevés kivétellel nem tesz jót a növényeknek. Talán a tök szereti, de ezt is csak úgy hallottam. Dobd ki a kukába, és kész :) Elvileg veszélyes hulladékosba kéne rakni, de hát ez a legritkább esetben van kéznél.
2/7 anonim válasza:
A kutyapiszok nem szerepel a veszélyes hulladékok listájában. Szépen bezacskózod, és mehet a kukába.
3/7 anonim válasza:
én minden héten kétszer szépen felszedem, és kidobom a kukába. Sokszor van olyan, hogy ha kirakom a szemetest, akkor jönnek a cigányok, és kiszedegetik belőle a szemetet, meg szétdobálják, ezért az egyik nap mindig a kukás napon van, és azt teszem a tetejére dísznek, így megakadályozva, hogy a füstösek szétgórják a ház előtt az egész kukát...
4/7 anonim válasza:
Komposztálni csak a növényevők ürülékét lehet. Ez nem tedsz jót a földnek. Egyszerűen zacskóba rakod, és után a a kukába.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, oké, akkor megy a kukába! :)
2013. szept. 4. 16:13
6/7 anonim válasza:
Én meleg időben lapáttal felszedem és bedobom a wc-be. Így nem hemzsegnek a kuka körül a legyek. Télen és mikor nincs légy, akkor a kukába, természetesen zacsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!