Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A felülések, hasprések hasznos...

A felülések, hasprések hasznosak a fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Lehet hülyén hangzik a kérdés, de többen mondták, hogyha 10-15 kg súlyfelesleg van rajtam, akkor semmiképp ne csináljak felüléseket, mert csak'izmos leszek a zsír alatt'.

Heti 4-5 alkalommal 2 órás cardio edzéseket csinálok + esténként 40-60 guggolás.

Szeretném az esti tornát kiegészíteni más gyakorlatokkal is ( felülés,hasprés,váltott térd érintések,lábemelés,hídtartás ).

Az étkezésemre ügyelek.

Csirke,pulyka,hal natúron + párolt zöldségek, gyümölcsök, néha barnarízs/jázminrízs.

Ha kiegészítem a további gyakorlatokkal akkor hasznosabb lenne?

2015. márc. 12. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen tornagyakorlatok inkább alakformálásra jók. Szerintem addig nem tanácsos csinálni, míg a kívánt súlyt el nem éri valaki.
2015. márc. 12. 13:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Leginkább azért hasznos a hasprés edzések előtt vagy után, hogy elkerüld a sérüléseket súlyzós edzés közben, illetve hogy a hasad felől is legyen valamilyen formád. (Amíg sok a zsír, látszani persze nem fog.) A heti 4-5x 2 óra cardio edzés azért eléggé brutális szerintem, bár nem volt soha 15 kg feleslegem. Rólam fél év-egy év alatt ment le kb. 10 kiló heti 3x edzéssel.

Szerintem az túlzás, hogy semmiképp se csinálj, heti 2-3 alkalmat simán be lehet iktatni hasprés-lábemelésből. A hasprést inkább szokták ajánlani, mint a felülést.

2015. márc. 12. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogyókúra alatt mindenre kiterjedő átmozgatást végezz, ugyanis, ha nem mozogsz, az izmaidat fogod leépíteni a zsír helyett.
2015. márc. 13. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!