Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne lógjon a bőr?

Mit tegyek, hogy ne lógjon a bőr?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 95 kg-ról szeretnék lefogyni kb 65-70kg-ra. tudtok valami jó praktikát, hogy ne lógjon a bőr? eddig egy hónap alatt kb 5kg-ot sikerült leadni és úgy látom hogy szépen követi a bőröm a fogyást, nem lóg sehol. Olvastam több helyen is, hogy sok folyadék és mértékletesség a legfontosabb. Ezeket követem, folyamatosan tornázok napi legalább 4-5km-ert sétálok. aztán ha még leadok néhány kg-t már többet is merek majd mozogni, kocogás később futás ilyesmi. Ezek a nagy terveim eddig... :) Esetleg ha valaki tudna valami segítséget adni a témában örömmel várnám! :)

2015. márc. 11. 00:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Heti max 1 kiló fogyás mellett nem fog lógni szerintem. Vitaminok is menjenek. Nekem nem nyúlt meg a bőröm (105ről 75re fogytam 6 hónap alatt).
2015. márc. 11. 02:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Lassú (heti 0,5-1 kg maximum), sok sport, rendszeres börápolás.
2015. márc. 11. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 122 kilóról fogytam le 85 kilóra. Én is úgy csináltam hogy ne gyorsan menjen hanem szépen lassan bő 1 évem ment rá, és nekem bár lóg a bőröm de nem olyan veszélyes és már sokat húzódott vissza.

A lényeg az hogy figyelni kell a vitamin pótlásra és ha úgy érzed hogy sokat ment le és nagyon megvan nyúlva akkor célszerű 1-2 hónapra leállni a fogyással. Én is így teszek most mert nem a 85 kiló a végcélom de sokan mondták hogy nyári szüneteltessem mert kell 8-12 hónap mire a bőr láthatóan is visszahúzódik. Ez kb 25 éves életkorig még könnyen megeshet csak nem szabad gyorsan lefogyni mert utána nem tud rendesen regenerálódni. Meg nekem brutál nagy hasam volt, nagyon elvoltam hízva és sokan még így is csodálkoznak hogy elég jól viseli a bőröm a változást pedig nagyon megvolt nyúlva már majdnem széthasadt a bőröm főleg hogy nagyon pocsék bőrtípusom van.

2015. márc. 11. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A bőr rugalmas rostjainak rugalmassága korlátozott. A bőr feszülésével arányosan nő a bőr egyes rétegeiben a sejtek száma, ami azután a feszülés elmaradásakor nem csökken. Plasztikai műtét segít.
2015. márc. 11. 08:42
 5/6 anonim válasza:

Javasolnám, hogy aki súlycsökkentésbe kezd, fogadja el, hogy a lógó bőr elkerüléséhez, havonta 2-5 kilót fogyjon csak. Ha ezt nem tartja be, akkor a bőrén kívül akár a belső szervei is kárát láthatják.

A bőrfeszesítő krémek, kezelések használata már a testsúlycsökkentés megkezdésekor javasolt, hiszen a bőr rugalmasságának megőrzésén van a hangsúly.

2015. márc. 11. 10:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek. Nálam nem a gyors fogyáson van a hangsúly, hanem a tartós fogyáson. Engem az sem érdekel ha évekig kell kűzdenem az álmaimért!:) Elvégre nem is fél év alatt lettem ilyen kövér, nem várhatom el, hogy csettintésre ugráljon rólam le a háj...
2015. márc. 11. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!