Mit csináljak, hogy fogyás után ne lógjon a bőröm?
10 kilótól szeretnék megszabadulni, eddig már 1 kilót leadtam. futok, meg sokszor eszem keveset, és teljesen más kajákból, mint eddig. csak egészségeset. 1 hete fogyózom. valamilyen sporttal viszont el kéne érnem azt, hogy szép alakom is legyen, meg ne lógjon a bőröm. ha videókra tornázom az jó? vagy mit ajánlotok? amit itthon is tudok csinálni :)
18/L
Ha izmosodni is szeretnél akkor neked a feyencedzés lenne a legjobb. Az első lépések könnyűek és ha azzal kezdesz könnyen tudsz fejlődni, persze gyengének tűnik, de megmozgat az is. De az csak izmosodásra jó, ha futsz akkor célszerű testsúlyos edzést végezned mint pl fegyencedzés mert azzal karbantartod az izmaid és nem izomból fogsz fogyni, plusz ettől jó feszes alakod is lehet.
Én is ezt csinálom, 3 hónap alatt 12 kilót dobtam le fegyencedzéssel és stepper gép használatával, a munkám miatt előtte még 10 kilót ledobtam tehát fél év alatt közel 20 kilótól szabadultam meg. Na most nekem így lassan 22 évesen igaz még nem látszik, de már van rajtam lógó bőr, de húzódik vissza folyamatosan, igaz lassan, de biztosan. Neked így 18 évesen még bőven változhat a helyzet, de egyenlőre ne ez legyen a legnagyobb gondod.
21/F
A lógó bőr nagy súlyfeleslegnél fordul elő (50 kiló és afelett).
Ha arra gondolsz, hogy nem akarsz plötty, puding lenni, akkor edzz az izmaidra, egyél fehérjét, hogy ne bontsa le a szervezeted.
Hát én pedig ne fogytam annyira sokat ha úgyvesszük, és a mellem pl megereszkedett, és a hasamon is látom picit. Nem durva, más valószinüleg nehezen venné észre, de tény.:) Genetikától is függ.
Én is 18L vagyok, szóval hiszem h ez azért még rendbejön..:D
Amúgy meg lassú fogyás, heti 0,5-1 kg, de inkább a 0,5-höz legyen közelebb. És igen, a fegyencedzés az jó.
Alacsony szénhidrát és magas fehérjefogyasztás.:)
Esetleg megelőzésképp kenegetheted magad feszesítő krémekkel, és ha futásra adod a fejed, egy jó sportmelltartó nem árt.
Sok sikert.:)
Mellnél sanszos hogy megereszkedik. De ettől függetlenül 10 kilótól nem fog lógni a bőröd.
Nekem fog, mert nagyobb a túlsúlyom:( de a bőrke nem lehet kifogás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!